Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

canım gonal f ile başladım günlük 300 ile başladım cuma kontrolüm var bi iğne daha yazdı sormadım ama sanırım cuma ona da başlicak sonra ovitrelle yazdı,bu üç ilacı yazdı lucrin yok canım.

canım yaa bende bu süt hormonu tedavisi gören birini bulmaya çalışıyordum yani senin bu yorumu yazman iyi oldu süt hormonuna nasıl bakılıyor yani tahlili nasıl oluyor kanmı veriyorsun ben mr çekiliyor falan diye duydum ben bütün tahlillerimi alıp başka özel bi kliniğe gittim ordaki doktor bana sana süt hormonu tahlili ve şeker direncine bakılmadan aşılama yapılması çok gereksiz olmuş dedi senin hiçbir problemin yok yumurtalık rezervin bile harika dedi benden prolaktin açlık şekeri açlık insülini ve bir sürü tahlil istedi lütfen canım bana ayrıntılı yazarmısın bu süt hormonu tahlili adetin kaçıncı günü yapılıyor nasıl yapılıyor öncesinde bir pehriz yapmak gerekiyormu ben biraz araştırdım ne bilim yok göğsüne dokunmucaksın ilişkiye girmicen falan yazıyordu sen öyle direk gidip yaptırdınmı canım bana yardımcı olurmusun birde seninde şeker direncine bakıldım şeker yüklemesi falan yapıldımı benim bi komşumda bir düşük yapmış 4 sene çocuğu olmamış sonra onunda prolaktini yüksekmiş doktor bi ilaç verdi şu an 2 tane çocuğu var doktor bana iyiki tüp bebek yapmamışsın dedi bende bu tahlilleri yapcam ama merak ediyorumm

canım gonal f ile başladım günlük 300 ile başladım cuma kontrolüm var bi iğne daha yazdı sormadım ama sanırım cuma ona da başlicak sonra ovitrelle yazdı,bu üç ilacı yazdı lucrin yok canım.

şimdi canım gonal f i biliyoruz ovitrelle onuda biliyoz acaba o ilaç benimkisindenmi yumurtalıkları baskılamak için bilmem süreç farklı işliyor hadi bakalım inşallah iyi olur canım sen şeker direncine ve süt hormonlarına baktırmışmıydın

benim bildiğim adetin 2 ya da 3 günü prolaktin için tahlil veriyosun yani kan tahlilinde çıkıyor.

- - - Updated - - -

ben çıkıyorum aymesev hadi bakem iyi geceler tatlım 🙂

bence de diğer ilaç baskılamak içindir,prolaktine daha önce baktırmıştım normaldi canım,ama kafama takıldı şimdi cuma ona da baktırsam mı ki,dün kan tahlili yaptırdım ama sonuç geç çıkacağı için bekleyemedim cuma bi bakim belki onu da istemiştir.

canım çıkarken farkettim yazını tekrar dönüş yaptım bunun için.SÜT HORMONU ADETİN 3.GÜNÜ SABAH 8-9 GİBİ YAPILASINDA FAYDA VAR İLK KEZ YAPILIYOR İSE.AMA BEN ARTIK İLAÇLAR BİTTİKÇE RASTGELE BİR GÜNDE YAPTIRABİLİYORUM SONUÇ TANISI KONDUĞU İÇİN.AMA İLK KEZ İÇİN ADETİN 3. GÜNÜ SABAH 8-9GİBİ YAPTIR.MR İÇİN ÖNCE KANDA YÜKSEK BULUNURSA GEREK GÖRÜLÜYOR BEN MR DA ÇEKTİRDİM MR DA DA ADENOM ÇIKTI MİNİ BOYUTTA İDİ İLAÇLA YOK OLDU O KİST MR DA.AMA İLAÇ BİTİNCE İKİ HAFTAYI BULMUYO YÜKSELİYOR.AMA DÜŞÜNME ONUN YÜKSEKLİĞİ STRESLE ORANTILI OLDUĞU İÇİN STRESSİZ BİR GÜNDE GİTMEYE ÇALIŞ DR.A

göğüse dokunma, ilişkide bulunma diyen hiç bir dr.a rastlamadım.etkisi de olmuyor zaten tabi bence.pehrize hiç gerek yok.sadece erken saatte vermeye çalış kanı o da günün stresi başlamadan kanı almak için.çünkü dedğim gibi stres hormonu ikiye üçe katlıyor.şeker direncine felan bakan olmadı bende de.canım konusunu ettiğin arkadaşından benim için sorar mısın nasıl hamile kalmış lütfennn?

anladım canım sağol ama 300 doz çok değilmi canım yaa bana 225 demişti bize o bile çok gelmişti yani yavaş büyümesi süreç açıssından can sıkıcı çünkü bir an önce bitsin istiyosun helede o yumurta toplama işlemi daha can sıkıcı her ne kadar birşey hissetmiyormuşsun anestezi olduğu için ama ben en çok ondan korktum ama yavaş büyümeside kalitesi açısından daha iyi dğilmi diye düşünüyorum ama neyse doktordan daha iyi bilcek değiliz ya hadi inşallah iyi olur canım bende adet günümü bekliyorum bakalım bu tahlilleri yapcaz inşallah böyledir problem benim görümcemdede prolaktin yüksekti doktor bi ilaç verdi 3 ay içinde kalman gerekiyor kalamazsan tedavi dedi hemen ilk ay kaldı şimdi çok tatlı bir bebeği var inşallah bende de öyle birşeydir de yeterki sabah akşam ilaç içiyim geçsin

sanada iyi geceler canım

yaptır aklında soru işareti kalmasın ama sakın stres etme sakın canm, bu hormonun diğer adı stres hormonu diyorlar ve yzde yüz gebeliği etkiliyor bana da nerden geldiyse yapıştı gitmiyorrr