Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

en son ne zaman doktora gittin canım? yumurtalığına baktırdın mı?
çok oldu canım ara verdim bayağı benim şu gıcık süt hormonu düzene girmeden olmayacak galiba o da hangi Dr.a gittiysem olmuyor düşüyor ilaç biter bitmez tavan yapıyor.en son 19 aralıkta gittim yumurtalıklarda sorun yok ama prolaktin yüksekliği gebeliği önlüyor işte hamile kalmıştım 2010da yine bu hormonun yüksekliğnden düşük olmuştu.benimde sıkıntım böyle işte herşey normal süt hormonu haricinde, ne yapacağım şaşırdım kaldım

çok çok çok teşk ederim tatlım çok güzel açıklamışsın hepsini tatlım özel 950 istedi benden de işte devlet hast. yaptığını duyunca sorayım dedim canm peki yaş felan önemlimi devlet hast. gidip ben aşılama yapmak istiyorm desem hemen yaparlarmı ne kadarlık ewli olman gerekiyor onlar önemlimi bi cevap werirsen canm sana zahmet 🙂

canım acaba kist mi olmuş diye sordum keşke bi doktora görünsen çünkü kahverengi leke kistin de belirtisi , umarım kist oluşmamıştır. prolaktin için ilaçlarını kullanmaya devam et canım Rabbim inşallah en yakın zamanda kısmet eder bebişin gelir kucağına.

canım istersen ben cvp yazayım 🙂 aşılama için yaş şartı yok ama 1 sene korunmasız bebek istediysen ve sanırım klomen kullanmıştın dimi,klomenden sonuç alamayınca zaten doktor kendisi aşılama öneriyor. sende öyle olmadı mı?

ha bi de ben başka bi ilde klomen tedavisi yaptım ama bunlardan sonuç alamayınca tahlil tetkik ssonuçlarımı da yanıma alarak başka bi ildeki özel hast doktoruna gösterip aşılama yaptırmak istiyorum dedin sonuçlarıma bakıp tekrar bi test yaptıktan sonra aşılamamı yapmıştı,bence aynı şekilde sen de devlt hastnesine gidip durumunu anlatırsan niye aşılama yapmasınlar ki.

rapunzelcan canım kusura bakma özelden msjı beceremedim galiba üç kez yazdım ama geldi mi bilmiyorum kayıtlarda göremedim de gönderildiğine dair birşey

canım benim bence 8 martı baz al çünkü o kahverengi leke bendede oluyor daha sonra adet görüyorum ve 5 gün sürüyor kahverengi leke ile değil sonrasında gelen kanama 5 gün ve en kısa zamanda bunu doktoruna bildir belki kistlerin falan vardır seninde bende var çünkü geçen ay doğum kontrol hapı kullandım kistler yüzünden bu ay hiç kahverengi leke gelmeden direk kanama olarak geldi canım

canım benim yaa hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin sana kısa protokolmü başladı gonal f mi kullanıyosun başka ilaç vermedimi doktor lucrin gibi falan nasıl başladı tedavi sürecin ve nasıl devam edecekk ne durumdasın şu an

rica ederim canım ne demek rapunzel zaten gerekli şeyleri yazmış bende yine cevapsız bırakmayım hastane için yaş önemli değil yaş sadece senin şansın için önemli yaş kilo zaten klomenden sonra doktor senden direk rahim filmi istiyor ondan sonraki süreç direk aşılama zaten sen söylemeden doktorun direk sana diyecektir ama söylemesede sen söyle tabiki kaybedecek birşeyin yok canım seve seve sorularına cevap veririm birbirimizin ümidiyiz çünkü sen evleneli kaç sene oldu belki yazdın ama o kadar çok yorum o kadar çok arkadaş varki akılda kalmıyor sadece 1 sene olmadan doktorlar pek tedaviye başlamak istemiyor 1 yıl korunmasız ilişkiye rağmen gebelik olmadıysa o zaman başlıyorlar