Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

arkadaşlar mrb. nasılsınız?of demek istemiyorum,ama çok bunaldm artık beklemekten...ya bir şey sormak istiyorum hani adetten birkaç gün çnce kahverengi leke geliyor ya o bende adetten beş altı gün önce geliyor nerdeyse adetten bir hafta önce arada bayağı mesafe oluyor en son 2martta kahverengi leke geldi 8 marta kadar devam etti, tam adetim 8 martta geldi adet tarihini 2mart mı yoksa 8mart öı almak lazım yumurtlama hesabı için çok lazım biliyorsunuz tabi adet tariihini de ona göre hesaplayacağım ya son iki ay böyle oldum yardım edin lütfen...Aymesev,Rapunzelcan canlarım siz çok tecrübelisiniz lütfen cvp bekliyorum,kızlar hepinizden yardm!!!

herkese selamlar,kızlar ben tüp bebek için dün start verdim bugün 2.iğnemi oldum doktorum 300 doz ile başladı,cuma kontrole çağırdı,çok heyecan yapıyorum galiba inşallah tutar da kurtulurum bi an, çünkü o kadar sıkıldım ve yıprandım ki anlatamam size,bi an önce tüp işlemlerini yapsam da kurtulsam diyorum.

hayırlı olsun inş tüp bebek tedavin canım,inşallah tutar tüp bebekte şans yüksek biliyorsun özellikle genç yaşlarda daha yüksek.olacak bu defa inş.hep beraber sevineceğiz burada.

canım bence adet tarihi olarak 8 martı baz al,çünkü bende de 1 ay öyle olmuştu ama sonraki aylarda dözeldi. yumurtlama tarihini belirlemek için akıntının yoğun olduğu tarihi baz alsan daha iyi olur canım çünkü yumurtlama dönemlerinde yapışkan akıntı olur,umarım yardımcı olabilmişimdir 🙂

- - - Updated - - -

hayırlı olsun inş tüp bebek tedavin canım,inşallah tutar tüp bebekte şans yüksek biliyorsun özellikle genç yaşlarda daha yüksek.olacak bu defa inş.hep beraber sevineceğiz burada.

sevinmek ne demek çığlık atarım valla 🙂

en son ne zaman doktora gittin canım? yumurtalığına baktırdın mı?

aymesev canım nasılsın? umarım toparlanabilmisindir,vücudunu dinlendir bu arada tüp bebek yapacağın zaman bomba gibi hazır ol çünkü herşeyde var bi hayır umarım tüp bebeğe gerek kalmadan hamiş kalırsın 🙂

atalım vallahi çığlıkta atalım yeterki olsunnn.canım yaışkan uzayan akıntıda yumurtlama oluyor ya adet tarihi de yumurlamadan gün sonra olur diye biliyorum yanılıyor muyum yoksa, bilgin var mı senin

atalım vallahi çığlıkta atalım yeterki olsunnn.canım yaışkan uzayan akıntıda yumurtlama oluyor ya adet tarihi de yumurlamadan gün sonra olur diye biliyorum yanılıyor muyum yoksa, bilgin var mı senin

son cümleni anlayamadım ama yumurtlama olacağı zaman akıntı yumurtlamanın olduğunu haber veriyor zaten o da iki adet arasındaki ortalama güne denk geliyor yani o tarihleri iyi değerlendirmek gerekiyor. bu arada özelden msj attım 🙂