Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

canım tedavinin en başında klomen kullanmadan yumurta iyi geliştiği için klomensiz çatlatma iğnesi yaptırmıtım.adetin 13.günü yumurtanın biri 16mm diğeri 21mm idi ama işe yaramadı iğne gerçi benim sorum farklı idi o dr.danda memnun kalmamıştım değiştirmiştim zaten.

slm kızlar bende çatlatma iğnesi olucam klomen kullandım bu 3.ayım .. doktorum bugün baktı bugün adetimin 12. günü yumurtam 16 mm olmuş pazartesi iğne yaptır sabah dedi.ogün ve ertesi gün çalışma önerdi sizde yaşadınızmı böyle..iğneyi yaptırdığınız gün çalışma yaptınızmı

canım bana da iğneden 36 saat sonra çalışma vermişti 🙂 ama gel gör ki hala tedavim devam ediyor,inşallah sen olumlu sonuç alırsın tatlım.

Merhaba Kızlar burda yeniyim
PCO hastasıyım. İlk klomen kullandığımda yumurtam çatlatma iğnesi yapılmadan çatladı. bu ay 2. klomeni kullandım. 20 aydır evliyim ve hazirandan beri bebek için uğraşıyoruz. Çevremdeki herkes hamile psikolojim bozuldu. inşallahh bu ay olur...

slm kızlar nasılsınız benm rahim filmi çekildi çok şükürki tüpler açık çıktı ama dr aşılama dedi 950 tl de fiyat söledi devlet hast. yapılıyomuş aşılama devlette yaptıran warsa aşılama nasıl bi süreç anlatırsa sewinirim we izmirdeyim ben izmirde olan warsa yardımcı olurmu