Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

slm bende bu ay klomene basladım .günde iki defa aldım .gece kasık agrılarım oluyo we .sabah wucut isim cogalıyo . normalmı .

evet çok normal klomen böle tepkilere neden olan bi ilaç hatta kendini hamile bile hissedebilirsin.mide bulantısı kasık ağrısı bi anda üşüme aradan vakit geçmeden sıcak basmalar.yaşadıkların çoğu insanın yaşadıklarıyla aynı.biraz kötü bi ilaç.

slm kızlar ne zamandır yazamadımm..biliyosunuz bende 5 kere klomen kullndım fakat sonuç alamadım daha doğrusu hep bişe çıktı ilişki günlerinde.ama şuna inanıyorum o ay olmasada bu ilaçlar yumurtayı uyardığı için diğer ayda bile etki gösterebiliyor.inşallah sizler bu hapla hamile kalabilirsiniz...

kızlar meraba daha öncede yazmıştım ben...klomen kullandım 5 tanesiyle başlayalım dedi dr...kullandım iki tane yumurta büyümüş ve ikiside çatladı kendiliğnden çatlatma iğnesi kullanmadım...şimdi günümün geçmesini bekliyorum...dua edin lütfeeeeeeeenn...

hakkında hayırlısı olsun.inşallah faydasını görürsün 🙂

mrb kızlar nasılsınızz ne var ne yok geldim ama bir süre giremedim misafirim vardı rapunzel cnm adet olmuşsun doktora gittinmi keşke gitsen doktora bende işte tüp bebek için start verdik evet tüp bebek aşamasına kadar geldim tüp bebek tedavisine başladığında kistlerden kurtulmak için doğum kontrol hapı kullanmak gerekiyormuş şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum işte bu ilacın 18. günü lucrin diye bir iğneye başlamak gerekiyor bu hafta sonu iğneye başlıyorum işte zorlu bir süreç yani zorlu bir mart ayı beni bekliyor allah hepimizin yardımcısı olsun tek korkum ameliyathaneye girip yumurtalık toplama işi gerçi anestezi veriyorlarmış ve çok kısa bir işlemmiş ama yine de biraz korkuyorum sanki zorr çok zor inşallah bundan bi sonuç alabilirim

Rabbim yardımcın olsun canım.inşallah herşey çabucak olur biter ve inşallah çabalarının sonucunda güzel haberlerle gelirsin.tüp bebek biraz zor bi işlemmiş bende oraya doğru gidiyorum bakalım Rabbim hepimize yardım etsin.bu süreçte yaşadıklarını adım adım bizle paylaşırsan sevinirim cnm.

canım Rabbim yar ve yardımcımız olsun,tüp için adım atmışsın inşallah bebişine doğru attığın adımdır. ben de bi dahaki adetimde doktora gidip tüp için ilk adımı atıcam galiba 🙂 bu hafta doktorumla konuşmaya giidicem,tıp fakültesinden rapor çıkarmamız gerekiyor,işlemleri biraz uzun sürüyor sanırım,bizi uğraştıracak gibi,inşallah değer canım.

slm canım nasılsın? uzun zaman oldu görüşmeyeli,ben tekrar aranıza dönmeye karar verdim 🙂 sizsiz yapamadım 🙂