Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

önce doktorumda iğneden bahsetti o sırada eşimin test sonuçlarını bekliyorduk eğer normal çıkarsa iğne ile tek yumurta büyütüp ona yoğunlaşacağız dedi ancak eşimin test sonuçları normalin biraz altında çıkınca bu defa iki taraftada sorun olduğu için birkaç yumurta birden büyütüp ihtimali çoğaltacağız dedi ve klomene başlattı kanamayı beklemeyelim dedi.. banada ilginç geldi ama doktorum çok iyi acıbademde ve sigortasız gidiyorum o kadar para döküyoruz bir bildiği vardır umarım 🙁

sıkma canını hayırlısı olsun daha yolun çok başındasın herşeye hazırlıklı başla bak benim 2. aşılamam bununda tutup tutmadığı belli değil özelede gitsen sadece muayene parası verirsin sonuçta özel hastanelerinde devletle anlaşmaları oluyor

hmm doktoruna güveniyorsan birşey diyemicem öyle diyorsa bir bildiği vardır o zaman hayırlısı olsun inş güzel sonuçlar alırsın

canım başka doktorlarada sor bazı doktorlar inan para için herşey yapıyolar sana prim gözüyle bakıyolar.çok ii doktorlar kolayca aşılamayı tavsiye etmiyo olmuyosa en son aaşama aşılama ve tüp bebek yapılıyor.ben çok doktor değiştim inan para için bende hiç sorun yokken ilk zamanlarda iğneler falan vurdular.başka bi doktor bul git muayne ol yaşadıklarını anlat bakalım ne diyor.

benmde 17 ay bitti canm 18 aya gircez ne gelen war ne giden inşş tutunmuştur canm çok zorr süreçlerden geçiyoz rabbim herşeyin hayırlısını wersn fazla bekletmesin hıhı anlaşmalı gideceğim hast kordon kadın doğum war bismillah diyelimde başlayalım artık uzun bi süreç war önümüzde allah kolaylık wersn inş canımcım

mrb kızlar ben de uzun zamandır sizleri takip ediyorum. bende pko var. bu ay doktora gıttım bana klomen ve glıfor verdı bakalım pers kontrole gıtcem cok heycanlıyım sızlerle paylasmak ıstedim.

aymesev aşılaman noldu merak ediyorum seni canm inş hamilesindir canımcım

cnm benim pazar günü adet olmam gerekiyordu olmadım bugünde olmadım yarın yani salı günü gitcem artık ak koyun kara koyun belli olcak bilmiyorum yani içim bi sıkılıyo ama mecbur öğrencez

- - - Updated - - -

mrb kızlar ben de uzun zamandır sizleri takip ediyorum. bende pko var. bu ay doktora gıttım bana klomen ve glıfor verdı bakalım pers kontrole gıtcem cok heycanlıyım sızlerle paylasmak ıstedim.

hayırlısı olsun cnm

ay inş canmcım gelmiştir inş meleğin strest yapma rahat ol tamam mı kasma kendini canm 🙂
bende tedaviye başladım canm inş tez zamanda sonuç alırım daha beklemeyelim inş tatlım

arkadaşlar aranıza tekrar döndüm 🙂 bende hala tık yok,aynen devam,bi dahaki aya tüp yaptırmaya karar verdik,çünkü 2 aşılamam da tutmadı,tekrar yapsam yine tutmicak biliyorum . bu arada sizle neler yapıyorsunuz? aymesev nasılsın? inşallah bebişin geliyordur,Rabbim kısmet eder inşallah canım.