dün adet olmam lazımdı daha olmadım bi belirtimde yok gebelile ilgili heralde erken daha belirtiler için adet olucakgibi de değilim gaz sancılarım oluyo sadece bekliycem biraz test için zaten şimdi yapsam çıkmaz heralde
hepinize selamlar, arkadaşlar bildiğiniz gibi 2.aşılamamı yaptırdım ve o da tutmadı 🙁 yarın test yaptıracaktım ama dün adet oldum,siteye bundan sonra girmeme kararı aldım tamamen beninle alakalı , hepinizi çok sevdim ve hepinizi kocaman öpüyorum. dualarım her zaman sizlerle olacak,siz de dualarınızı eksik etmeyin, Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Allah a emanet olun. sevgilerimle öpüldünüz.
cnm mrb bilmiyorum siteyi takip ediyormusun ama çok çok üzüldüm şu an senide çok iyi anlıorum eminimki kendini toparlayınca dönersin buraya tekrar bencede bira kendini toparla allah yardımcın ve yardımcımız olsun zor bir durum ne yazacağımı bile bilmiyorum inan
hepinize selamlar, arkadaşlar bildiğiniz gibi 2.aşılamamı yaptırdım ve o da tutmadı 🙁 yarın test yaptıracaktım ama dün adet oldum,siteye bundan sonra girmeme kararı aldım tamamen beninle alakalı , hepinizi çok sevdim ve hepinizi kocaman öpüyorum. dualarım her zaman sizlerle olacak,siz de dualarınızı eksik etmeyin, Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Allah a emanet olun. sevgilerimle öpüldünüz.
cnm sakın üzülme bu aşılamaya başlarken şansımızın düşük olduğunu biliyosun..tabi üzülmemek mümkün değil ama hepimiz aynı durumdayızz..aşılamadanda tüp bebektende vazgeçtimm.içinden hiç birini yaptırmak gelmedi nedense.buarada adet oldum 4 aydan sonra..hakkımızda hayırlısı demekten başka çare yok malesef
bende aynı 26 yasındayım 2 senelık evlıyım 6 aydır bebek istiyorum doktora gittim yumurtamın catlamadıgını soyledi ve klomen ve ovitrlle catlatma iğnesi verdi ılk denemede olmadı simdi ikinci tedaviye basladık adetıme 5 gun var bılmıyorum yıne olmazsa üzülücem çok beklemek cok zor allahım herkese nasıp etsın bu duyguyu
kızlar bu ay başladım klomene hatta bugun başladım
yumurta glişimi için ilaç bittikten sonra kontrole gidicem çatlatma iğnesiyle alakalı birşey konuşmadık herkese yapılıyrmu
sıkma kendını canım vardır herşeyde bi hayır.biraz kafanı dinle bekle sonra tüp bebeği dene bence kendını hazır hissedince.bende bu ay 1 kerede olsa aşılamayı denıcem Rabbim hepımızın yardımcısı olsun.inşallah mukafat olarak sağlıklı sıhatlı bi bebek verir hepımıze.herşeyın hayırlısı olsun hakkımızda