Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

2 gündür sağ kasığımda çok ağrı var ve adetim ayın 10 nunda. bu ağrılar niye ?

cnm bbenim inşallah hamilesindir benim bir tanıdık var adet ağrısı gibi ağrım var diyordu 10 günü geçmişti sürekli adet görcek gibiyim diyordu biraz fazla ağrısı lavaboya koşuyorum diyordu tahlil yaptırdık bir haftalık hamileymiş öylede olabilir bendede adetten bir hafta önce ağrılar olmaya başlıyordu öylede olabilir ama tabiki gönlüm hamile olmandan yana inş hamilesindir cnm bende hala bekliyorum biliyorsun bu ay göbeğimi çektirmiştim benimde 11 inde günüm bekliyorum

- - - Updated - - -

çok teşekkür ederim Rabbim bana bağışladı şükürler olsun Allah sanada nasip eder inş canım

cnm gözünaydın rabbim bebeğini sana bağışlasın

amin canım inş. olucak mı diye endişelenim yoksa olursa düşecek mi diye ne kadar stres yapmıcam takmıycaz demesekte stres altındayız......malesef

mrblar kızlar epey zaman oldu yazışmayalı.çok şükür çıktım hastaneden ameliyata gerek kalmadan. gerçi kesin sonuç 1 ay sonra belli olacak.bebeğin sıkışan tüpten eriyerek çıkması için iğne yapmışlardı 2. doz iğne işe yaradı düşüş başladı ama 1 ay kadar zaman alırmış kan değerlerimin normal hala gelmesi.yani bebek tam anlamıyla düştüğünde kan değerlerimde düşmüş olacak.iğnenin yan etkilerinden dolayı sancılarım oluyor hatta öyleki neredeyse 2 günde bir acile gitmek zorunda kalıyorum.bazen keşke hsateneden çıkmasaydın dediğim bile oluyor öle çok canım yanıyorki.ama tam koca 1 ay kaldım orda delirmek üzereydim evimden eşimden ayrı zaman geçmek bilmedi.ameliyat olmadımya şuanki ağrılarıda çekmeye razıyım en azından bir süre sonra geçeceğini biliyorum.kızlar sizi telaşlandırmak istemiyorum ama hamiş olduğunuzu öğrenir öğrenmez mutlaka kan sayımlarınızı 2 günde bir yaptırın keseyi görene kadar mutlaka dr kontrolunde olun.benim tek avantajım hamileliğimi çok erken fark etmek oldu eğer böle bir şansım olmamış olsaydı çoktan ameliyat olmuştum.hastanede benim gibi dış gebelik yaşayan 7 kişi vardı.5 i tüpü patlamış halde geldi ve acil ameliyat edildiler.gerçi bir çok kadın ameliyat olduktan sonra tekrar hamiş kalıyormuş ama tüplerinden biri alındığından dolayı geriye kalan tek tüple bu sürec dahada zorlaşıyormuş.rabbim isteyen herkez için hayırlısını nasip etsin.aymesev cnm sen ne durumdasın yazarsan sevinirim.. hoşçakalın kızlar
n

kızlar mrb. ne zaman canım sıkılsa sitedeyim.geçen ay da olmadı bayram tatili girdiğinden araya, dr.a da adetin3.günü çağrdığı halde adetin 8.günü gitmek zorunda kaldım.bu defa dr.klomen felan hiç ilaç vermedi yumurta oluşmuş gelişmeye başlamış bile dedi.ilişki günleri verdi ve çrşb.tekrar gideceğim.yani anladığım kadarı ile yumurta olgunlaşma- çatlama takibi yapıyor dr.ne olacak ne zaman olacak artık çook ama çok sıkılmaya yorulmaya başladım.3 günde bir hastanedeyim.bütün bu uraşmaların sonucunu güzel bir şekilde almak istiyorumm 🙁

çok sabırsızsın canım benim 🙂 sen de biliyorsun ki Rabbim ne zaman verirse o zaman meleklermiz gelir o yüzden hepimiz sabrediyoruz ya 🙁 negatif sonuçlar almak kadar berbat bi durum olamaz herhalde,benim de yıkıldığım anlarım oldu ama Allah a çok şükür erken toparlanıyorum,moralimi yüksektutmaya çalışıyorum anlayacağın poliyannacılık oynamaktan başka çaremiz yok,tatlı limon yani 🙂 hadi sen de hemen toparlan ve sonraki aylara odaklan canım benim 🙂

Slm kızlar ya ben hamileğimin ilk haftası gibi bilmeden cipro diye bi antibiyotik kullandım bi hafta doktorum bişey olmaz dedi ama korku var içimde böyle bişey yaşayan oldumu hiç etrafınızda yada duydunuzmu hiç 🙁(

arkadaslar bana da yardımcı olurmusunuz klomen kullandım gunde 1 tane kontrole gıttım hıç yumurtam yokmus adet olmayı beklıorum kuçukte olsa yumurta olması gerekmıyrmu ayrıca pco luyum 1 sene oncede bıtane dusugum oldu

canım en iyi bilen kişiye sormuşun ve iç rahatlatıcı cevabı almışın zaten.ama bende yine de yazmak istedim benim ablam bilmeden 2 ay hem antibiyotik hem de kalp ilaçları kullanmıştı 2 ay çok uzun zaman olmasına rağmen şimdi o bebeği çok şükür 2 yaşında ve hiç sorunu yok maşallah..yani rabbim koruyunca koruyor işte korkma allahın izni ile birşey olmaz inş.

evet canım dedğin gibi çok sabırsız bir yapım var, malesef...toparlandım iyiyim şimdi zaten kısa sürüyor adeti görünce moral bozukluğu oluyor bu normal değil mi ama bütün ay boyunca da kendimi heder etmiyorum tabiki.bir şeyin bilincindeyim ki bunu sen tekrar hatırlattın canım moral yüksekliği çok önemli ve inan bu siteye geldim geleli daha da korkularımı yendim.rapunzelciğim benim sorunlarımı ve sorularımı yanıtsız bırakmıyorsun bunun için tşk. ederim canım.

ya bende çok duydum bilmeden içenleride dahiliye vermişti bana bu ilacı çok riskli bi ilaç gebelikte felan diye korkuttu beni kendi doktorum içtiğim tarihleri sordu bişey olmaz dedi Allahın izniyle bişeyde olmaz ablanıda söyleyince içim dahada rahat etti canım çok sağol Allah gönlüne göre versin herşeyii