Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

Kızlar hepiniz geçmiş bayramınızı kutluyorum bende aranıza yenı katılmıştım bayram dolayısıyla sayfaya giremedim....klomen bitti...yumurtalıklarım büyümüyor yanı geç büyüyor stresliyim bayram boyunca hasatahanedydım 2günde bir muayene oluyorum dun vardı yarın yine var çok stresliyim umarım bu ay bi mucize olur......

Elaburcu çatlatma iğnesi yapabiliyormuş söylediğin belirtile,ama inş.hamileliğn belirtileri olur güzel bir hamilelik haberi alalım doktorum bu ay sadece klomen verdı ve takıp altındayım eğer bu ay kalamazsam önümüzdeki ay iğneyi vercekmiş açıkcası iğne vurulmadım ama dun ıtıbarıyle benımde sol bacağımda ve kasığımda müthiş bır ağrı var göğüslerimde felaket bu sancılara sevinmelimiyiz?......

Arzucum teşekkür ederim cvbın için inş. öyledir ama az önce test yaptım tek çizgi maalesef bugün iğnemim 8. günü demekki ilacın etkisi geçmiş. inş. seninde biran önce yumurtalıkların büyürde tedavine devam edersin.

canım adet oldum hemde erken ve normalden fazla.ayın 29unda beklerken 24ünde adet oldum.önce çok üzüldüm ama öyle takıntılı bir üzüntü olmadı şükür.dr.progestan tablet vermişti onun bitimi adet tarihin olacak demişti adet olursan adetn 3.günü gel demişti ama hapın bitimine bir hafta kala hap bitmeden adet oldum.3.günü gidemedim bayrama denk geldiği için perş.günü gidebileceğim ulaşım yok canım eşimin görevinden dolayı bir köydeyiz eşim olmadan hastaneye gitmek imkansız eşiminde izin günü perş.adetimin 3. günü gitmem gerek iken 9.günü gidebileceğim ilk defa böyle dr.un çağırdığı günü aksatmış olacağım.umudum yok şimdi ama adet günleri yaklaşınca yine gelecek o umutlar bana biliyorum, yine kesin bu defa oldu diyeceğim,ama şimdi sanki hiç olmayacak gibi geliyor

bende çok özledim canım inşallah benim çektirdiğim kadın onu ikincisinde yapıyor bunu eliyle masaj yapıpı karnımı yukarı çekerek yaptı belimi kütletti eliyle yumurtalıklarımı ve tüplerimi buldu kalırsın kızım dedi ama bekliyorum benimde 11 inde günüm bende bekliyorum bende duymuştum göbeği düşen bir bayanın adet günleri çok sancılı geçiyor diye bakalım daha görcem adet inşallah olur eğer kalamazsam kadın ikincisinde yakı yapıcam dedi yani söylediğin gibi su ve sabunla canım

elaburcum inş. yaaa anlamıyorum bakalım umarım iyi şeyler olur iyice kafam karışıyor zaten sımdı yumurta ıyıce buyuyup çatlayınca mı hamile kalıyorsun sorum bıraz komık olcak ama?

yumurta çatladıktan sonra ilişkiye giriosunuz artık kısmet tutarsa ne ala yani yumurta çatlamadan hamilelik olmaz. ha bu arada test yaptım negatif demiştim ya sana yazdıktan sonra yani 10dk sonra falan bidaha baktım baya belli şekilde 2. çizgi çıkmıştı. umarım iğnenin etkisi değildir de hamileyimdir.

canım aramıza hoşgeldin,kasıklarındaki ağrılara sevin çünkü yumurtaların oluşmuş gözün aydın 🙂

canım SABIR biraz bekle ve doktorunun dediği tarihte test yap,çok düşünme ki bebiş gelsin 🙂 inşallah bebişin geliyordur :9