Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

işte benim durum da böyle garip işte,diğer bir garip tarafı da bugün idrar testi yaptım ve tek çizik çıktı çok üzüldüm o yüzden az da olsa ufacık bi umudum vardı o da gitti. adet günüme daha var diyerekten yarın kan testi yaptıracam,hani belki idrar testi için erkendi diyerekten belki de kendimi kandırıyorum ama ne yapim en azından doktorumun dediği gibi 14.günümde test yapmış olacam. canım benim ne güzel yazmışsın keşke güzel haberlerle dönsem,mucize olur dimi 🙂 aslında pozitif bir kişiliğim var ve hayata hep neşeyle bakarım,hayattan zevk almasını bilirim,önceki aylarımda da hep pozitiftim ama bu ay hele bu ay 🙂 bu ay beni perişan etti 🙂 kendi kimliğimden çıkardı bu ay 🙂

canım benim Rabbim annelik duygusunu hepimize tattıracaktır mutlaka,er ya da geç,zamanını bilemeyiz. inşallah dediğin gibi umudumun kesildiği bu noktada bebeğim gelir.

evet cnm aynen öyle neyseki sen hemşireymişsin bizim sana danışacağımız çok şey olur inş iyi olur cnm sonuç hepimiz için

🙂 ppozitif olman çok iyi canım çünkü benim psikolojide bitmişti keşke bende sen gibi olabilsem ben bi doktorun sitesini takip ediyorum ona sorulan soruları doktor her zaman eczaneden alınıp evde yapılan gebelik testlerinin yanılma olasılığının %90 olduğunu söylüyor birde belki hamile olabilirsin fakat kana karışmamış olabilir bence yarın git ve kanda gebelik testi yaptır canım ama umutsuzda olma hayırlısı olsun evet çok zor bir durum ben geçen ay bitiktim hatta tedaviyide bırakmayı düşündüm şimdi bakalım bu ay yeni bir ümitle bekliyorum

iki ay ardarda aşılama oluyor dimi? inşallah şansın daha da artar canım. inşallah yarın güzel haberler verebilirim canım.

ama inan yaşayan daha çok biliyor okuyandan.son 3yıldır yaşadıklarım hocalarımızın öğrettiklerinden daha etkili öğretici oldu bana.

aynen canım sen birde çok başındasın tedavinin inş aşılamaya gerek kalmaz herşeyin hayırlısı ben klomenden öncede aşılamadan öncede girmediğim site okumadığım yorum kalmadı insan yaşayarak öğreniyor herşeyi

canım idrar testi için erken yapmışın, gebelik varsa bile göstermez.kan tahliline çağırıyor dr.lar öyle bir şey olsa idrar tahlilinde de yapılabileceğini de söylerdi zaten.çok umutlanıp gitme ama tamamen umudunu da yitirme.tedavisiz gebelikler de bile kanda adete 5-7gün kala gösterirken, en iyi marka kaliteli idrar tahlilleri bile en erken adet gününden bir gün sonra gösteriyor.çok bağlanıp gitme dr.a ama umutsuz da asla olmazz.sen yine pozitifliğini koru

ben 2 yıla yakın bir zaman prolaktin hormon yüksekliği tedavisi gördüm o daha zordu çünkü stres ikiye katlıyordu değeri.ee stres etmemekte mümkün değildi.ilaç kuullan ikiş hafta sonra kan ver tahlil için düşmüş diye ilcı bırak kontrol için iki hafta sonra yine kan ver bu defa yükselmiş tekrar başla ilaca ve tekrar taki başa dön.böyle geçti iki yıl.şükür artık yükselmiyor.son gittiğimiz dr.eşimde de sperm hareket zayıflığı olduğunu söyledi ve ürolojiye gönderdi çok şükür ürolog sorun olacak değerler değil dedi de en azından o konuda rahatladım