Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

selam, benimde dün 16. günümde tek yumurta 18.5 mm ve doktor iyi olduğunu söyledi. Hatta aynı sen gibi tek yumurta mı büyümüş diye moralim bozulunca doktorumun bana söylediğini aynen iletiyorum "klomen ile hedeflenen 1 adet yumurta büyütmektir. 2 tane yumurta büyümesi ve ikiz gebelik oluşturması yan etkisidir nadiren görülür. Birden fazla yumurtayı yumurta geliştirici iğnelerle elde ederiz. Yani istediğimiz gibi ilerliyor 1 tane olgunlaşıp çatlaması yeterlidir moralini bozma" dedi. Beni tatmin etti bu cevap umarım sende rahatlamışsındır. Senin de 16. güne geldiğinde olgunlaşmış olur büyüklüğü normal takma kafanı

tekrar tbrkiler tatlım.hadi hayırlısı bakalım inş rabbim kucağına alacağın günleride nasip etsin.darısı tüm bekleyenlerin başına.Haklısın ne gelirse Allahtan adet günümü beklemekten başka yapabilecek bişey yok bu ayda (23/10/2012) bekleyip göreceğiz.herşeyin hayırlısını diliyorum..hoşçakal cnm güzel haberinin tadını çıkar tarifsiz bir heycan olduğunu tahmin edebiliyorum.Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın..

kızlar önce arkadaşım üsküdarda bi aktar tavsiye etti ermiş aktar die biyer oda ve yengeside kalamıyomuş hamile ve onlarada biri tavsiye etmiş ve ikide hamile kaldıorada bi tür heralde bitki karışım ve macun hazırlıyomuş ben gitmedım daha gitcem ama sizlede paylaşım dedim.bide ne kadar yararlı olur bilmiyorum ama http://www.hamilelikformulu.com şu sayfada bi set var yıllarca hamıle kalamayan bi bayan araştırarak yazmış sonra normal yolla hamıle kalmış.tabi Allah vermedikten sonra ne yaparsak yapalım ama denemekten ve çabalamaktandanda zarar görmeyız.

canım bence dur bi hemen böyle umutsuzluğa kapılma sonuçta doktorlar aşılama yapıldıktan sonra bile 12 gün sonra tahlil yap diyorlar belkide hamilesindir henüz hamileliğin salgıladığı hormonlar kana karışmamışta olabilir

aynıyız canm sabırsızlıkla ayın 11 ni bekliyorum başkada bişey yok takılıyoz öle 🙂 sen napıon

canım benim yaa napim bende tatile çıktım cuma günü ayın 31 inde aşılamam yapıldı bekliyorum doktor 12 gün sonra gel gebelik testi yapalım dedi ama ben beklemek istiyorum şu anda zaten tatildeyim bende takılıorum anlayacağın 😀

haklısın canım taksakta takmasakta olmuyor ilk önce geçmiş olsun işin en zor kısmını atlatmışsın rahim filminde temiz çıkmış ya süper sana benden bir tavsiye bende sen gibi düşünüyordum hatta o ay o kadar ağrılı bir adet gördümki bir an düşük yaptığımı bile düşündük belkide yapmışımdır o kadar kötüydüm rahim filmine gittim komşularımın ısrarı üzerine tedaviyi bırakmadım devam ettim ve doktorum bana bırakmamakla iyi yapmışsın dedi emin ol takılınca takılıyorsun ve bazen öyle bir doktora çarpıyorsunki seni resmen başa döndürüyor bence bu ay bi aşılama dene olmazsa doktorunla konuş öyle ara ver derim tabiki herşey sana kalmış canım

aminnn canım benim çok ama çok tşk ederim inşallah sende güzel haberlerle dönersin evet benim belli oldu yumurtalarım gelişti çatlatma iğnem yapıldı cuma günüde aşılamam yapıldı bazen böyle bel bazen kasık ağrısıyla birlikte günümü bekliyorumm

ayy canımsın bu ne kadar güzel bir haber hadi bakalım inşallah herşey yolunda gider yaa dularınıda hiç eksik etme olurmu canım benim tebrik ediyorum yaa darısı başımızaa

canım benim klomenin daha sonraki aylarda etkisinin olacağını düşünmüyorum klomen bence sadece kullandığın ay etkili olur çünkü kullandığın süre içerisinde yumurtalıkların ilaç tarafından uyarılıyor sonuçta bir sonraki aylar etkisi devam etse doktorlar neden 3 ay ya da 5 ay üst üste kullandırsınlar bir ay aralıklarla yazarlardı bence hiç düşünme ve hiç vakit kaybetme bir an önce doktorunla konuş ve doktorun sana ne derse onu yap çünkü gerçekten bazı doktorlar gelinen durumu ya da başka doktorun tedavi sürecini kabul etmiyor yada uzun zaman oldu diyor başa dönüyorlar inşallah hayırlı kararlar alırsın canım benim

doktor dedi hiç kesede gözükmüyo kandada çıkmadı 9 gün geçti gebelik yok dedi🙁 adet söktürücü verdi 2 gündür onu içiyorum aşılamaya geçicez ama istersen bir iki ay klomenin etkisiyle olabilir bekleyelim dedi ama beklemelimiyim bilemiyorum canım ya