Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

mrb kızlar.bugün 2 de konrolüm var klomen den sonra ilk kontürolüm olacak umarım yumurtlamam olmuştur ve hayırlı haberlerle dönerim.dualarınızı bekliyorum.aymesev sanırım seninde bugün belli olacaktı dualrım seninle bol şans diliyorum.rabbim isteyen herkeze en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş .dr en büyük nedeninin stres olduğunu özellikle belirtiyor ama düşünmedende yapamıyor insan.rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin....

kızlar bişe sorcam bende klomen kist yapıyo şimdi doktor her kist yaptığında kistin düşmesini bekleyip tekrar klomenmı veriyo yoksa başka tedaviyemi geçiyo.

özon aymesev dualarım sizinle canlarım İnş ikinizde ve diğer bebek isteyen herkes de iyi sonuçlar alırlar inş...... ben dün kan vermiştim sonucumu aldım beta hcg 103,6 çıktı galiba hamileyim ben yaa 🙂 doktoruma faxladım sonucu cevap bekliyorum çok heyecanlıyım sizce oldu mu kızlar birileri ban cevap versin nolur ....

aynen dediğin gibi oldu canım yaa inanamıyorum değerim 103,6 ... hala doktordan cevap beliyorummm.... Kanda çıktı işte ama doktor hamilesin demeden içim rahat etmiycek ...

aymesev ve aşılama yaptıran arkadaşlar size bi sorum olcak ben 5 kere klomen kullandım ama başarısız bu ay adet olmadığım için söktürücü verdi ve doktorum dediki bir kaç ay klomenin etkisi devam eder bekle istersen sizce bekleyeyimmi aşılamaya geçeyimmi bir an önce yardım edin bana kafam çok karışık

cnm çooook çook sevindim hayırlı olsun bebişin nasıl moral oluyor böyle haberler.dualrın için sağol cnm benim düşünmen bile yeter.şimdi geldim konrolden klomen bitmiişti 13. günüm bugün 1 tane yumurta oluşmuş 17mm ama ben anlamadım sevineyimmi üzüleyimmi yani 13. günde 1 adet ya yetersizmi yoksa henüz erken 16 güne kadar çoğalırmı 1 tane olması bile kafimi aman yaa ne karmaşık.eşimde test yaptırdı bu arada 56 milyon sonuç iimiş ama hareketli sprem sayısı düüşük çıktı bu bir kısırlık nedeni değilmiş uykusuzluk stres sıkıntı vs yani takviyelerle giderilebilirmiş.dr bu ay aşılama yapmıyacağım kendi kaline bırakalım bakarsın kendiliğinden olur.eğer olmazsa birdaki ay tekrar klomen ve iğne uygularız dedi.bu arada bu arada pkolusun ama sendurum değil seninki yummurtlamada bozukluk yok adet düzenziliği yok sadece pko görünümü hamile kalırsın takviyelerle dedi dr.rabbimden herkez için hayırlısını diliyorum ...

sağol canım benim dr um aradı kesinleşti hayırlı olsun dedi 🙂 Allah herkese nasip etsin inş. bu arada benim yumurtam 3 taneydi ama en büyüğü 17 mm di... yani Allah yazınca boyut falan önemli değilll öpüyorum seni...

tebrik ederim, hamilesin işte gönlünce sevin bizler içinde dua et. maşallah diyelim bu ay herkes hamile kalsın inşallahh