kızlar ben biraz önce test yaptım çıkmadı 🙁 p.tesi kan testi istemişti doktor ama iğneden sonraki 12. günüm bugünolsaydı çıkardı değil mi? Sizce kan testi yaptırmama gerek var mı?
olsaydı çıkardıda ne demek çıkmayabilir kan testinde bile hemen çıkmaya biliyor hcg herkeste aynı hızla yükselmiyor canım onun için adetinin geçmesini bekle veya doktorunun sana kan testi için verdiği günü bekle yani yarın yaptırırsın zaten doktor bu yükselme hızını düşünerek sana uygun bir gün vermiş neden hemen en mutsuz edecek taraftan görmeye çalışıyoruz konu çocuk olunca anlamıyorum stres yapma hamişsen bebişe yazık...
Bugün doktora gittim kan tahlili yaptı hamile değilim sonucumu yarın göstercem adette olmuyorum hamile değilsem neden adet olmadım bide bu çıktı başıma çok bunaldım yoruldum artık tedaviyi değiştirmesini söyliycem aşılama felan yapsın ne bilim yada bırakıcam kendi haline yoruldum ümitlenip hayal kırıklığı yaşamaktan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum Allah yardımcımız olsun hepimizin dünyadaki imtihanımız bu olmasın inş 🙁((
Merhaba melekler, birçoğunuz ÇİTOS (BEYZA21) kimdir biliyorsunuz. Bilmeyenler için anlatayım canım arkadaşım "Çitos" 16 yıllık evli ve henüz bebeği yok 🙁 Arkadaşımız şimdi tedavi görüyor tüp bebek için, daha önce benim için yaptğımız 'Yasin-i Şerif' okumayı onun için de yapıyoruz 500 kişiye Yasin dağıtılacak, okumak isteyenler dağıtmak isteyenler varsa özelden mesaj yazar mısınız? Allah okuyan okumayan herkesten razı olsun..
canım hiçbir durumda değiliz 🙂 ben ilacımı kullanmaya devam ediyorum sanırım kistin çoğu eridi çünkü hala az da olsa kırmızı kahverengi geliyor. ya bi şey sorucam kırmızı kahverengi gelmesi abdeste engel midir? benim bildiğim adet olduktan 7 gün geçtiyse abdest oluyor. kuran-ı kerim okumak istiyorum ama kuşkuluyum.
canım hiçbir durumda değiliz 🙂 ben ilacımı kullanmaya devam ediyorum sanırım kistin çoğu eridi çünkü hala az da olsa kırmızı kahverengi geliyor. ya bi şey sorucam kırmızı kahverengi gelmesi abdeste engel midir? benim bildiğim adet olduktan 7 gün geçtiyse abdest oluyor. kuran-ı kerim okumak istiyorum ama kuşkuluyum.
merhaba, bende bu ay klomen kullandım. 2 ay önce kullanmıştım yumurtlama olmuştu ama hamile kalamamıştım. geçen ay da rahim filmi çekildim temiz çıktı ve klomenin etkisinden heralde kendiliğimden adet gördüm ilaç kullanmadan. Bu ay da aşılama önermişti dr ama ben doğal yoldan kalmak istiyorum bu ay da normal klomenle doğal yoldan deneyelim dedim. Dün dr a gittim 18.5 mm olmuş. 2 gün sonra gel bakalım çatlatma ignesi olursun dedi.. bu ayda hamilelik olmazsa doktor takibini bırakmayı düşünüyordum aşılama/tüp bebek hiç bişey düşünmeden 5-6 ay dinlenmek istiyordum ama galiba 1 ay aşılamayı da deniyeceğiz öyle konuştuk eşimle.. hepimiz için hayırlısı olsun ama kafaya takıyoruz ondan gelmiyor bu bebekler.. mümkün olduğunca takmamaya çalışıyorum düşünmüyorum ama demekki yinede takıyoruz Allahım bir an önce anne yapsın bizleri çok zor durumlar...