amin cnm inşallah tşk ederimm peki nerde yapıolar aşılamayı ameliyathane ortamında falanmı normal odadamı yapıyorlar bu arada merak ettim sen ne yaptın canım adet gördünmü günün geçmişti gittinmi doktora merak ettim
canım benim normal odada yapıyolar ameliyat ortamına hiç gerek yok zaten çok anlık bir işlem.sen sadece rahat ol..benim aşılamamın bugün 12.günü cnm pazartesi test yapılcak adet olmazsam
inşallah canım benim yaa inan seninde böyle güzel haberlerle gelmeni sitedeki bütün arkadaşların güzel haberlerle gelmesini gönülden diliyorum inşallah sonucuda güzel olur caanımm
canım benim normal odada yapıyolar ameliyat ortamına hiç gerek yok zaten çok anlık bir işlem.sen sadece rahat ol..benim aşılamamın bugün 12.günü cnm pazartesi test yapılcak adet olmazsam
ayyy canım beni ne kadar rahatlattın anlatama çok tşk ederim hergün ama hergün muayeneye gidip o önlüğü giyip o masaya yatmaktan artık o kadar yoruldumki korkmuşum artık ameliyathane gibi bir ortamda olacağını düşünmekte beni baya gerdi çok tşk ederim inşallah hamilesindirde adet görmezsin canım rabbim gönlüne göre versinn mutlaka yaz hastane dönüşü olurmu canım
ayyy canım beni ne kadar rahatlattın anlatama çok tşk ederim hergün ama hergün muayeneye gidip o önlüğü giyip o masaya yatmaktan artık o kadar yoruldumki korkmuşum artık ameliyathane gibi bir ortamda olacağını düşünmekte beni baya gerdi çok tşk ederim inşallah hamilesindirde adet görmezsin canım rabbim gönlüne göre versinn mutlaka yaz hastane dönüşü olurmu canım
inş hayatım yaaaa allahım gönlümüze göre versin.sen rahat ol cnm.doktor beni lafa tuttu sonra kaltı bende neoldu dedim bitti bile dedi yani okadar anlık bişe