Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

mrb cnm. hadi hayırlısı bakalım çook sevindim senin adına inş bundan sonrada herşey yolunda gider ve hayırlısıyla hamiş hbrlerinide alırız...

aşılama yaptıran arkadaşlar baana bi yardımcı olurmusunuz aşılama yapılırken canınız çok yandımı birde aşılamayı doktor ameliyathane ortamındamı yoksa normal bir muayenehane odasındamı yapıyor nasıl oldu bi anlatırmısınız birde eşinizden sperm örneği alındıktan kaç saat sonra aşılama yapıldı uzun süren bir işlemmi yardımlarınızı bekliyorummm

Ben yaptırmadım canım ama doktor aşılamaya geçeriz deyince araştırmıştık kısa süren bi işlem dediler hiç acı hissetmiyosun sonrasında 15 20 dk felan yatman gerekiyomuş sadece korkulacak bişey değil bence hayırlı sonuçlar alırsın inş 🙂

cnm slm senin adına sevindim.geç olsun temiz olsun.eşin spremi verdikten sonra yaklaşık 2 saat sonra sana teslim ediliyor sende hemen doktoruna götürüyosun hiç beklemeden yapılıyor aşılama..çok canın yanmıyo hafif sızı oluyo saniyelik oda.beni 1 saat yatırdılar sonrada 2 gün dinlenmemi söledi doktor.banyo falan yasaktı..aynı zamanda asprin ve folik asit verdi.bide progestan fitil verdi

amin cnm inşallah tşk ederimm peki nerde yapıolar aşılamayı ameliyathane ortamında falanmı normal odadamı yapıyorlar bu arada merak ettim sen ne yaptın canım adet gördünmü günün geçmişti gittinmi doktora merak ettim

waw muhteşemsin 🙂 aymesev devam et 🙂 inşallah aşılamadan sonra daha da süper süper haberler yazarsın :9