Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

ben de hsg çektim ve rahim ağzı kapalı çıktı,ilaç ileri boşaltılamıyordu ve doktor rahim ağzını açtı, en azından içim rahat ve neden çektirmedim demiyorum.

seninkide morotonlu geçmiş canm iki ay klomen kullandım bu ay başka dr geçtik tedavi görmedim önümüzdeki ay o ilaca başlıycam inş olmazsın canm güzel habverlerin gelir zor tabi bu işler rabbim sabır wersin

tesekurrler bu arada ben pazardan kurumus incırı aldım kaynattım 20 dk sonra kestım ıncırlerı kavanoza koydum ee bırde kaynayan suyunuda doktum ıncırın ıcıne bu kürr bole olçaktı deme :???

cnm yaa çok iyisin sen valla 7-8 tane inciri ortadan bölüpte atabilirsinde cezvenin içine koy kaynat soğumaya bırak soğuyunca suyunu iç içindeki incirleride atabilirsin yani yeyip yememen önemli değil🙂

kızlarrrrrr mrb nasılsınız görüşmeyeli nasıl gidiyor hayat sizinle birşey paylaşmak istiyorum ben geçen ay adet görmedim yaa yani temmuzda adet olmadım çok ama çoookkkk günüm geçti napıcam bilmiyorum test yapsam yapasım yok yapmasam çok günüm geçti hiçbir belirtim yok sadece göğüslerim öyle ağrıyorki aşağıya doğru eğilemiyorum sanki düşecekler napsam bilemedim sizlerle paylaşmak istedim 15 gün geçti nerdeyse yaa🙁 o değilde bu ay aşılama yapılacaktı birde

naptın naptın 🙂 ay çok şekersin, incirleri süzüp posasını atıyorsun geriye kalan suyu ılıdıktan sonra içiyorsun canım 🙂 anlayacağın incirleri kavanoza koymuyorsun atıyorsun 🙂
aaa bılmıyordum kaynattım suyunu suzdum 5 .6 ya kestım kavonoza attım tabı suyunu lvaboya suzmedım kavanoza 🙂 artı çok çirkin ya tadı öqq 🙁(

yaa yarn hastanedeyım klomen hapım bıttı bakalım ne olçakkk 🙂 inş yumurtlamısımdır 🙂 ahahha kndımı tavk gıbı hsstım yha🙂

h.g canm nasıl sabrediyorsun walla canm bi idrar testi yapsana yada kan testi ne bekliyorsun hadi canm güzel haberlerini bekliyoruz 🙂

yaa yarn hastanedeyım klomen hapım bıttı bakalım ne olçakkk 🙂 inş yumurtlamısımdır 🙂 ahahha kndımı tavk gıbı hsstım yha🙂

canım daha yumurtlayıp yumurtladığın belli olmaz hastaneye bu gidişinde klomen yumurtalıklarına tepki vermişmi büyümüşmü büyümemişmi ona bakar doktor büyüdüyse çatlatma iğnesi verir yumurtlamanın olup olmadığı adetinin 21. günü yaptırdığın progesteron testinde belli olur doktor bu gittiğinde yumurtalık takibi yapar birde klomen kist yapmışmı yapmamışmı onu söyler inş güzel haberlerle dönersin

ya gıttım doktora kan testı yaptı olusup olusmadıqını anlamadı bırde adetınn 21 . gunu gel dedii bana ole 🙁((( bakalım