canım allah hayırlısıyla gönlüne göre versin sabret inşallah bir zamnı vardır...
siteyle ilgili bu tarz soruları rüyam ya da titan admin var sorarsan yardımcı olurlar ben pek ilgilenmiyorum konu aç paylaşım yap gibi şeylerle... ya da renkleri eflatun pembe falan olan paylaşımcı ve ya editör meleklerden de öğrenebilirsin...
slm kızlarrr nasılsınız bende dr değiştirdim yumurtalarım takibe alındı yumurtalar büyümüyormuş bu dr da bana serephone diye bi ilaç werdi adetin 13. günü tekrar gelmemi söledi adetime daha çok war hayıırlısı diyelim canım çok sıkkın yinede 🙁
aynen canım benim de canım çok sıkkın doktorumu değiştirdim hsg çekti 2.adetin 2.günü gel dedi ama gitmedim ramazandan sonraki adetin 2.günü gidecem. aşılama yapacak. ama yine de pek emin deeğilim bu doktorla mı devam etsem,acaba iyi mi bilniyorum. hayırlısı canım bu doktorları da deneyelim bakalım 🙂 inşallah fayda ggörürüz canım.
soruyu çok güzel sormuşsun canım okur okumaz tık diye anladım
şaka bi yana canım ilacı doktorunun tavsiye ettiği gibi kullan ve ilişki konusunda tereddütün olmasın,tabi ki doktora gitmeden önce ilişki olur ve korkma yumurtalar bozulmaz şekerim 🙂