Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

canım ben hergün taze olarak yaptım bir cezvenin içine 7-8 tane koydum sabah akşam taze taze yaptım sıcak içmiyorsun bu yumurtalık oluşması için ama kürün tarifinde yumurta çatlatmak için incir kürünü yapıyorsun soğumaya aldığında içine havuç doğruyorsun ve demlenmye bırakıyorsun bende bu şekilde yaptım

hmmm anladım bende alayım yapayım barii 🙂) bırde bısey sorcam benm adtım 5 gun surdu 2 tane klomen hapı kaldı içeyımmı ıcmeyeyımmı ? bırde hapım bıtıgı gıbı doktora gıdeyımmı ve doktor pazartesı gunu full mus salı gunune verıldı dktr gunu bana 11de gec kalmıs olabılırmıyım... doktor için. ve doktora gorunmeden onceeee 😕 eşim kac gundr dıo işte anlayın dktordan once olursa yumurtalık bozulurmu olusmussa kafam karısık 😕

canm normalde klomene adetin 5. günü başlanıyo dr sana ne dedi 5. günü mü dedi farketmez adetinin sürüp sümemesi

slm kızlarrr nasılsınız bende dr değiştirdim yumurtalarım takibe alındı yumurtalar büyümüyormuş bu dr da bana serephone diye bi ilaç werdi adetin 13. günü tekrar gelmemi söledi adetime daha çok war hayıırlısı diyelim canım çok sıkkın yinede 🙁

ilacı doktorun söylediği günden itibaren bitene kadar söyledği şekilde içyorsun ve doktor kontrolünden önce tabiki eşinle ilişkiye girebilirsin bunun senin için bir sakıncası olmaz ayrıca 11. günde gitsen gecikmiş olmazsın... büyümemiş ve ya çatlamamış yumurtaya, hatta çatlasa veya büyüse de cinsel ilişki zarar vermez hatta karınıza bile olabilir... canım ayrıca neden bu kadar üstü kapalı anlatmaya çalıştın ki anlayana kadar akla karayı seçtim