öncelikle geçmiş olsun canım Allah tez zamanda kucağını doldurur inşallah,burada hepimiz seninle aynı sorunu yaşıyoruz ve tedavi görüyoruz,evet klomen yumurta oluşumuna yardımcı oluyor,benimde yumurtalarım tembel ve klomen kullandığımda yumurtacıklar büyüyor çatlıyor ama nedense gebelik olmuyor,4 ay boyunca klomen kullandım ama gebelik olmadı canım. klomen kiminde ilk ayda ya da 2.ayda gebelik yapıyor inşallah ilk ayında gebe kalırsın canım.
çok tesekkur edıyorum.. inşallah hamıle kalırım. allahım senın kucagınıda doldursun.. allah herkezi dusmanımı bıle anne yapmayı nasıp etsın 🙂 ALLAHA EMANET OL CANIM
mrb canım hoşgeldin aramıza bende klomen kullananlar arasındayım maalesefki bende 1 buçuk yıllık evliyim benimde bebeğim olmuyor bende de yumurtlama problemi var 3 ay klomen kullandım hatta son ayda çatlatma iğnesi oldum 2 ay yumurtam oldu çatlamada oldu ama hamile kalamadım sana tavsiyem birçok kişi faydasını gördü bende dahil olmak üzere incir kürü yap mutlaka ben her yeni klomene başlayana bu tavsiyede bulunuyorum ben 2 ay incirkürü yaptım klomenle birlikte yumurtam oldu bir ay yapmadım olmadı desteklediğini düşünüyorum canım inşallah senin elin boş çıkmaz canım görüşürüz sen tedaviye yeni başlamışsın seni düşündüren birşey olursa her zaaman yazabilirsin
slm cnm,allah gönlüne göre versin inşl.ben ilk klomen kullanımımda gebe kaldım şuan 3aylık oldu.her bünye farklıdır ve herşeyin vakti zamanı vardır.sen allaha güven ve dualarını eksik etme cnm.allahım herkese nasip etsin.
tesekkurler bu ıncır kürü nasıl oluyor normal ıncırmı yıyoruz ben incırı pek sevmem ama napalım 🙂)) inşş hepimiz hamıle kalırız yha evt bır vaktı zamanı vardır her nekadar ıstıyoruzda desek vaktınde zamanında gelır o sanıye sanıye ne bır eksık ne bır fazla sanıyede inş hepimiz anne oluruz o duygunun bambaska olduqunu bılıorum ALLAHTA o duygudan hepımıze versın 🙂 (AMİİİNNN)
Kızlar bişey sormak istiyorum ben dün klomene başladım yeniden çok başım ağrıdı bugün ağrı kesici kullanmamda bi sakınca olurmu sizce 1 tane aldımda 🙁(
canım ilk 3 haftaya kadar yani adet de dail olan ilk 3 haftaya kadar ilaç kullansanda bebek etkilenmez çünkü anneye dha yapışmadığı için kendi kesesinden beslendiği için sıkıntı olmaz ama yine de aldığın ağrı kesiciler hamilelerinde kullanabileceği parol, minoset falan olsun...
ben klomenin faydasını gördüm canım klomeni kullandığım 3.ayda hamile kaldım inşallah sizlerde en kısa zamanda hamile kalır ve bebişleriniz sağ sağlim kucağınıza alırsınız...
tesekkurler bu ıncır kürü nasıl oluyor normal ıncırmı yıyoruz ben incırı pek sevmem ama napalım 🙂)) inşş hepimiz hamıle kalırız yha evt bır vaktı zamanı vardır her nekadar ıstıyoruzda desek vaktınde zamanında gelır o sanıye sanıye ne bır eksık ne bır fazla sanıyede inş hepimiz anne oluruz o duygunun bambaska olduqunu bılıorum ALLAHTA o duygudan hepımıze versın 🙂 (AMİİİNNN)
kaynatıp suyunu içiyorsun incirin
ibrahim adnan saraçoğlunun verdiği tarif aşağıdaki başka türlü yapılıyormudur bilmiyorum araştır istersen... Kür 2: Yumurta çatlatıcı ve hamile kalmayı kolaylaştırıcı Bir litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir. Bu kürün uygulaması,
2x25U+7A
25 gün uygulama+7 gün ara+25 gün uygulama
toplam 50 günlük kür
şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.