Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

cevap için teşekkürler cnm, benimde azaldı inşallah yarına kesilir. netten enfeksiyon falan olur diye banyo yapılmıyor gibi bişeyler okumuştumda o yüzden sordum 2 gün bekliyim bari bende nolur nolmaz

canım çok geçmiş olsun gözün aydın kurtulmuşsun kanamanın olması gayet normal benimde 2 gün oldu 3. gün kahverengi lekelenmeye dönüştü ama çabuk kesildi banyo eğer rahat edebilirsen 2 gün yapmamaya çalış çünkü enfeksiyon kapabilirsin ablam hastanede çalıştığı için hemşirelerle herşeyi konuşma fırsatım oldu doktorun sana antibiyotik vermesi gerekirdi banyo yaparsanda ayakta yapmaya çalış canım inşallah rahim filmi sonrası hamile kalanlar grubuna sende katılırsın canım geçmiş olsun

çok tşkler canım, inşallah hepimiz biran önce hamile kalırız hayırlsıyla. antibiyotik olarak bana filmden sonra iğne yapmışlar. doktorumada söyledim başka ilaca gerek yok dedi, iğne olduysan tamam dedi zaten baya etkili bir antibiyotik sanırm dünden beridir iğne yerinin acısı geçmedi

amin inşallah canım zaten iltihap falan kapmış olsaydın sende ateş yapardı neyseki birşeyin yok sanırım gerektr yok o zaman canım

slm kızlar,adetime 9 gün var fakt ben çok kötü grip oldum🙁sırsımıydı şimdi ya, ne kadar talihsizim ben🙁((

Kizlar bende bu ay klomen kullanmistim dun positif test ettim...pazartesi kan testi yaptiracagim oda positif olur insallah..darisi butun isteyenlerin basina..ben 3.ayda rahim filmi cekinmistim anestezili ertesi gunu hemsire beni yikadi hemde keseyle 🙂 yani bir zarari olacagini zannetmiyorum..

slm kızlar🙂adetime 1 hafta var ama sanki adet olcakmışım gibi bi sancı vurup geçiyor,bide çok akıntım var,kesin adet olucam hatta erken olucam heralde🙁(

Kızlar bişey sormak istiyorum ben dün klomene başladım yeniden çok başım ağrıdı bugün ağrı kesici kullanmamda bi sakınca olurmu sizce 1 tane aldımda 🙁(