slmm.......... bende bu ayy 2.klomen kullanısım ama ilk defa catlama ignesii kullandım.12.günde vuruldum.bugun 18.günüm bakalım neolcakk.ama yine umudum yok .çünküü herkes igneden sonra belirti yasamıs.onuda yasmamadım
slm ben yeniyim burda 2 yıllık evliyim 1,5 yıldır korunmamıza rağmen hala hamile kalamadım,bu ay klomen tedavisine başladık,bu arada tüpler fala açık bi problem yok.klomen bittikten 3 gün sonra kontrole gittim yani adetimin 13. günü 3 tane yumurta oluşmuş en büyüğü 30mm,sizce çokmu gelişmiş doktorum çok iyi dedi ama bana sanki fazla büyümüş çatlamaz gibi geliyor.kistlerle uğraşmaktan bıktım artık ya yine kist olursa die çok korrkuyorum🙁(
slm ben yeniyim burda 2 yıllık evliyim 1,5 yıldır korunmamıza rağmen hala hamile kalamadım,bu ay klomen tedavisine başladık,bu arada tüpler fala açık bi problem yok.klomen bittikten 3 gün sonra kontrole gittim yani adetimin 13. günü 3 tane yumurta oluşmuş en büyüğü 30mm,sizce çokmu gelişmiş doktorum çok iyi dedi ama bana sanki fazla büyümüş çatlamaz gibi geliyor.kistlerle uğraşmaktan bıktım artık ya yine kist olursa die çok korrkuyorum🙁(
canım benimde geçen ay ilkti klomen tedavim ne kadar gelişti bilmiyorum ama doktor iyi demişti olmadı benim ama yinede doktor iyi dediyse bi bildiği vardır stres yapma olumsuzlukları çekme derim ben. bu ay tkrr bşldm klomene ve bu ay hç düşünmüyorum bebek fln frklı şylere konsntre olmya çalşyrm bklm nolck 🙁
inşallah bebeğin bu ay seninledir,çok yoruldum artık ben kafamdanda atamıyorum,inşallah herşey olumlu yönde gelişir isteyen herkez için.çok teşekkür ederim cvbın için🙂
canım benim ilk önce aramıza hoşgeldin senin 30 mm yumurtan büyümüş birde 3 tane daha ne istiyorsun ne kadar güzrl ne kadar şanslısın hamile kalmma şansın o kadar yüksekki eşinle gün aşırı birlikte ol hatta 3 tane yumurtanda bu şekildeyse ikizlerin olma şansın bile var strres yapmanı gerektirecek hiçbir durumun yokki buna sevinmen bile gerekiyor bende 3 ay klomen tedavisi gördüm son ay artı birde çatlatma iğnesi yumurtam en fazla 2 tane oldu ve 19.5 mm i geçemedi hamilede kalamadım 30 mm bence gayet iyi ki tabi bunu en iyi doktorlar bilir sen eşinle gün aşırı ilişkiye gir canım inşallah gönlüne göre olur
slm cnm,benimde 3tane 23mm lik yumurtalarım oluşmuştu ve şimdi 3aylık hamileyim.aslında bu biraz şans işi amaa seninde şansının yüksek olduğunu gösterir bu.güzel haberlerini bekliyoruz yazmayı unutma.....
selam kızlar, bugün rahim filmi çekildim, tüpler açık çıktıı çok şükür... bunu da atlattım ama sonuç temiz çıkınca çok mutlu oldum..
rahim filmi çektiren arkadaşlar ben anestezili çektirdim çok kendimde olamadığım için doktorla ne konuştuk hatırlamıyorum. Şimdi filmden sonra kanama başladı biraz bu kanama kaç gün sürer banyo yapmak sakıncalımı? bilenlerinizden cevap bekliyom arkadaşlar
selam kızlar, bugün rahim filmi çekildim, tüpler açık çıktıı çok şükür... bunu da atlattım ama sonuç temiz çıkınca çok mutlu oldum..
rahim filmi çektiren arkadaşlar ben anestezili çektirdim çok kendimde olamadığım için doktorla ne konuştuk hatırlamıyorum. Şimdi filmden sonra kanama başladı biraz bu kanama kaç gün sürer banyo yapmak sakıncalımı? bilenlerinizden cevap bekliyom arkadaşlar
canım kanama olması gayet normal bende de oldu 2-3 gün devam etti ve korkarak doktorum a gittim normal olduğunu ve korkmamam gerektiğini söyledi,ben hemen ertesi günü banyo yaptım ama ayakta yıkandım,çünkü film sırasında hem kanamam oldu hem de ilaç bacaklarıma yapışmıştı o yüzden yıkanma ihtiyacı duydum. ha bu arada hsg den sonra ilk ilişkide de kanmam oldu ama geçti. yıkanmayla ilgii doktorum bir şey demeyince banyo yaptım canım.