Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

inş cnmm ya o kadr çok istiyorumki herkes gibi mutlaka yazıcm inş güzel haberler verebilirim size sen hamile misin 🙂

inş cnmm ya o kadr çok istiyorumki herkes gibi mutlaka yazıcm inş güzel haberler verebilirim size sen hamile misin 🙂

inşallah canım gönlüne göre versin rabbim maalesef canım hamile değilim bende uğraşıyorum 3 ay klomen kullandım yumurtam oluştu ama hamile kalamadım 1 ayda klomen artı çatlatma iğnesi yapıldı yine kalamadım rahim filmine girdim 2. ayım olacak bakalım bu ay aşılama yapılacak bekliyorum adet görmeyi

canım ben adet oldum malesef ama tabi düşüktende şüpheleniyorum doktorumu aradm hmn yrn gidicm bklm hiç mi yokytu yoksa meleğim bizi bırktı mı 🙁

Merhaba arkadaşlar.
Klomen kullandım. yumurtam oluştu bugün gittim çatlama hala yok 🙁
Hasta olmama 1-2 gün kaldı.Çarşamba tekrar gel dedi. Olmazsa bir dahaki ay iğne ile çatlatacağız dedi.🙁

slm canlar,hepiniz için sağlık olsun diyorum .herşeyin vakti zamanı vardır,bu minik yaramazlar ne tedavi ne başka birşey canları nezaman isterse ozaman geliyorlar.siz isteyince değilde süpriz yapıp siz vazgeçtiğinizde ümidinizi yitirdiğinizde geliyorlar.çok düşünmeyin ,çok üzülmeyin allahım hepinize nasip edicek eminim.dualarım sizinle.sizde benim için dua edin sağ salim kucaklayalım bebişimizi.....