Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

hepinize tşk ediyorum ben daha doktora gitmedim.biraz daha beklicem bakalım.yüzümde sivilceler felan çıktı.hep adet öncesi çıkardı.belki olurum.10 günü geçerde olmazsam kan testi yapım diye düşünüyorum.sonucuda size haber veririm

hadi hayırlısı olsun canım bende daha adet görmedim 7 günüm geçti ama bu sabah acayip karın ve kasık ağrısı ile uyandım dedim ki bugün kesin olcam dedim ama şimdi gitti valla şaştım kaldım tahlilede gidemiyorum senin kaç gün oldu canım

8 inci günüm canım.bende karın ağrısı felan yok sadece az kasık ağrısı ve az akıntı var.ve vücut ısım hep sıcak hiç düşmedi. ayrıca tat değişikliği ikimiz içinde ne hayırlısıysa o olsun.ben kendimi tahlil yapmamak için zor tutuyorum.meraktan çatlıyorum aslında ama beklicem.hiç adet olacak gibide hissetmiyorum ya hayırlısı

amin canımm aminnnn bende aynen sen gibiyim ama yapmıcam bu haftada beklemeyi düşünüyorum bende hiç adet olcak gibi hissetmiyorum çünkü şişkinliğim yok birde ben adetten önce sürekli tatlı vs birşeyler yerdim hiç iştahım yok beklicez artık hatta ben bir sonraki aya kadar bile gitmeyi düşünmüyorum ama sanırım o kadarda bekleyemem🙂

aminn canım inşallah nedense pek üzülmedim bu sefer çünkü doktorum şu an yok çok iyi bir doktor bir sonraki ay için onu beklicem aşılama yapacak zaten bu ay benim için çok yoğun bir ay olacak hayırlısı en azından bir umudum var içimde geç kalmasının sebebi baya ilaçlar iğneler kullandım yumurtalıkları yorduk birde hava değişimide olabilirmiş altında yatan başka kötü bir sebep yok yani canım