Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

benim adetlerim düzensizdir.ilaç tedavisi gördüm 2 ay.3üncü ayımda doktor ilaç vermedi yumurtalıklarda gelişme gözledi ve bekleyelim dedi.bugünle birlikte 6 gün olacak olmuyorum.pazartesiyi bekliyorum kan tahlili için.umutlanmak istemiyorum.geçen ayda çok umutlanmıştım hamilelik belirtileride fazlaydı ama 5 gün sonra hastalanmıştım.inş bu sefer umudum kırılmaz🙁

ayrıca canım benim vucudum sıcak ayaklarım buz gibi oluyor bazen.hiç bişey canım istemiyor.psikolojikmi bilemedim

canım ya bende bu ay eğer adet olursam doktorum rahim filmi çektirelim dedi.sen ve senin gibi olan arkadaşlar bana bilgi verebilirmi çünkü ben çok korkuyorum.nasıl zormu neler yaşadın anlatırsan sevinirim

canım ya bende bu ay eğer adet olursam doktorum rahim filmi çektirelim dedi.sen ve senin gibi olan arkadaşlar bana bilgi verebilirmi çünkü ben çok korkuyorum.nasıl zormu neler yaşadın anlatırsan sevinirim

Bende bu ay çektirdim acı oluyo tabi ama dayanılamayacak bişey değil rahat ol çok kısa sürüyo adetin 8 günü felan çekiyolar çokda korkuyosan anestezili yapıyolar canım bizler daha doğum yapıcaz inş bu acı bize vız gelirr🙂))

inşallah canım bende çok yaşadım o kırıklığı o yüzden bende gidemiyorum şu an hatta evde test bile yapmak gelmiyor içimden bakalım bende salı günü falan gitmeyi düşünüyorum inşallah güzel haberlerini alırız o iştahsızlık bende de var özelliklede sabahları belki havalardan sıcaktan birde yaşadığım şehir çok sıcak havası kötü yani bende çok umutlanmak istemiyorum ama ben test için gitmicem benim doktorum yurt dışına çıkıyormuş bi tanıdıktaa aynı doktora gidiyor o söyledi hastalarını not yazıp başka doktora yönlendiriyormuş banada aşılama yapacaktı bakalım bana nasıl bir tedavi şekli sunacak kime yönlendircek onu öğrenmek için gidiyorum gidince mutlaka bana tahlil yapıcak yani bilmiyorum umarım güzl haberlerle döneriz sonucunu mutlaka bildir olurmu canım rabbim yardımcın olsun

rahim filmini bende çektirdim canım adet görürsen doktora gidiyorsun o sn gün veriyor bazı doktorlar adetin hemen bittikten sonrski gün çekiyor doktoruna göre değişiyor yani sen doktoruna danış birde sana ağrı kesici falan yazıyor gitmeden iki saat önce falan alıyorsun birde antibiyotik yazıyor herhangi bir alerjik duruma önlem için işlemden önce bir ağrı kesici yapıyorlar işlem çok kısa sürüyor 3 dakika falan şimdi seni korkutmak istemiyorum ama biraz canın yanıyor bende gitmeden çok araştırmıştım yanında mümkünse bir kişi olsun ve yanında ped götür bir tane çünkü azda olsa biraz kanaman olabilir benim olmuştu olmayabilirde ama o verilen ilaç geri geliyor rahat edersin ama işlem bitipte doktor sana sorun yok tüplerin açık deyince ne kadar rahatlıyorsun anlatamam birde rahim filminden sonra hamile kalma şansın biraz artıyormuş çünkü verilen ilaçlı serum suyu senin tüplerini rahmini temizlediği içinde orada küçükte olsa bir tıkalnıklık varsa açıyor ve sterilize ediyormuş ben geçen ay çektirdim doktorumun söylediği o %10 luk şans yüzümemi güldü bilmiyorum rahat ol kendini kasma zzaten röntgen odasında çekiyorlar sen masaya yatıyorsun bacaklarını açıyorsun rahime bir spekulum yerleştirip ilaç gönderiyorlar doktorlar genelde anestezi yapmıyorlar bana yapmadılar ama 3 dk bir işlem anesteziyi vücuttan atmak daha zor olacak emin ol allah yardımcın olsun inşallah gerek kalmaz cnm aklına takıln birşey olursa sorabilirsin seve seve yardımcı olurum

kızlar ben yeni üye oldum ama hergün sizin yardımlaşmalarınızla teselli bulanlardanım ben tam yumurtlama dünümde birlikte oldum ve bugün adetime tam bir hafta var bugün cumartesi🙂 perşembe günü dbest diye bir test yaptım 20. dkya doğru soluk bir 2. çizgi çıktı dünde laboguick diye bir test yaptım belli belirsiz ama iyi far kedilen bir ikinci çıktı fakat bugün iki tane sabah idrarımla laboguick tast yaptım ikiside negatifti lütfen bana yardım edin neden böyle olmuştur sizce benim gibi olanlae varmı içinizde????????????🙁

canım korkmana gerek yok sadece tedbirli git ve kendini kasmadan doktoruna güven. yanında mutlaka bir ped bulundur çünkü ilaç geri akıyor ayrıca geniş pantolon giy çünkü adet ağrısı gibi karın ağrısı oluyor. ağrı oluyor ama dayanıyosun zaten çünkü adet ağrısı gibi oluyor, o an adet oldun sanıyosun ama hepsi yarım saat içinde geçiyor. hsg den sonra o kadar çok rahatlıyosun ki ben şu an çok rahatım ve sabırsızlıkla bekliyorum canım. kendini kasma ve dua et,şimdiden geçmiş olsun