adet gördüm hemde feci sancılı canm üff yarın memlekete malatyaya gidiyorum zaten ii gelcek bana klomen bi işe yaramadı bu ay gelcek ay umutlara artık napalım canm sıra sende artık sen güzel haber wer
kısmet tatlım yaa hayırlısı olsun inşallah güzel haberler vermeyi bende isterim ama benimde bu sabah bir kasık ağrım olduki nefes alamadım böyle yattığım yerde kaldım çok kötü bir ağrıydı inanılmazdı dayanamadım artık ağrı kesici aldım ama adet görmedimde görecek gibiyim kısmet yaa sana hayırlı yolculuklar canım gönlünce olsun
hayırlısı canım yaa bu sabah karnım kasık ve belime öyle bir ağrı girdiki bir anda nefes bile alamadım dedim adet görcem galiba ama olmadıda olacak gibi o çok uyku sorunu bendede var bakalım bu hafta beklicem artık çarşamba olmam gerekiyor ama
merhaba arkadaşlar benimde adetime 13 gün var öncesinde ne zman kan testi yapsam belli olur bilen varmı hsg çekilmiştim bide bu ay çok merak ediyorum Allah inş nasip eder 4 kes klomen kullanıyorum beklemek çok zor çok Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla
inşallah canım inşallahhh bende vermek istiyorum ama olmasada aşılama yapılacak birkez denicem benim için her yeni tedavi yeni bir umut oluyor benimde umutlarım tükenmedi en azından var bakalım nereye kadar gidicez Rabbim çok aratmasın hiç birimize
inşallah canım inşallahhh bende vermek istiyorum ama olmasada aşılama yapılacak birkez denicem benim için her yeni tedavi yeni bir umut oluyor benimde umutlarım tükenmedi en azından var bakalım nereye kadar gidicez Rabbim çok aratmasın hiç birimize
benim de ikinci ayım ,bu ay olmasa aşılama yapılacak,ama aşılama ramazan ayına denk geliyor acaba diyorum ramazandan sonra mı aşılama yapsam? inşallah gerek kalmaz ya.ne yapacağımı şaşırdım Rabbim yardımcımız olsun.
bugün bende adet oldum umut içinde bekleyip hayal kırıklığı ile biten bi ay daha ama hayırlısı böleymiş.kısmet diğer aylara inşallah Rabbim aratmasın.10 aydır olmuyo bu önumdeki 2 ay hiç bişe yapmıcam dolsun tam 1 sene biraz dinlenicem doktorada gitmicem olmazsa sonra tekrar başlıcam tedaviye.
benim de ikinci ayım ,bu ay olmasa aşılama yapılacak,ama aşılama ramazan ayına denk geliyor acaba diyorum ramazandan sonra mı aşılama yapsam? Inşallah gerek kalmaz ya.ne yapacağımı şaşırdım rabbim yardımcımız olsun.
bugün bende adet oldum umut içinde bekleyip hayal kırıklığı ile biten bi ay daha ama hayırlısı böleymiş.kısmet diğer aylara inşallah rabbim aratmasın.10 aydır olmuyo bu önumdeki 2 ay hiç bişe yapmıcam dolsun tam 1 sene biraz dinlenicem doktorada gitmicem olmazsa sonra tekrar başlıcam tedaviye.
canım biliyorum insan üzülmektende ziyade yıkılıyor resmen şimdi bende adet görmeyi bekliyorum çevremdekiler test yap diyor ama daha bir iki günüm geçti bugün bende adet görsem bende üzülürüm ama ara vermeyi pek düşünme yada bir doktorunla görüş öyle ara ver başa dönmek zorunda kalırsan bu seni daha çok yıpratıyor ben bir süre doktora gitmedim ara verdim diyorumki belkide şimdiye hamile kalırdım keşke ara vermeseydim diyorum başa dönme ihtimalinide düşünerek ara ver bence yinede hayırlısı olsun hepimiz için yanlış anlama sakın söylediğimi insan böyle addet görünce falan umutsuzluğa düşüyor herşeyi bırakası geliyor ama adet dönemin geçsin yeniden bir düşün