Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

cnm benimde göğüslerim çok ağrıyordu,şişmişlerdi sanki.

cnm benimde göğüslerim çok acıyordu vede şişmişlerdi.bide sürekli uyumak istiyordum yorgun gibiydim.bakalım hayırlısı inşallah.🙂

slm cnm,sakın ha sakın ümidini kaybetme.herşeyin vakti zamanı vardır,emin ol bigün oda olucak ama zamanı geldiğinde.sabır,sabır,sabır...

çok üzüldüm nasip değilmiş hayırlısı de RABBİM ne zaman vereceğini bilir işallah ALLAH kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

hepinize tek tek teşekkür ederim,hepiniz de çok güzel yazmışsınız evet sabretmek gerekiyor,umutlanmıştım ve olmadı,umudumu yitirmedim ALLAHIMA şükürler olsun hala umudum var. bi de çok ilginç bir şey yaşadım sizinle paylaşmak istiyorum,13ü adet günümdü ve 12sinde kahverengi lekeler gldi üç gün boyunca az da olsa sadece kahverengi geldi ama çok çok az,bi an umutlandım eşim de çok sevindi yerleşme kanıdır diye düşündük ama test yapmak istemedik bekledik,bekledik ama 3 gün boyunca bekledikten sonra kırmızılar geldi,2 gün kırmızılar çok yoğun aktı ve bugün bitti,kısaca bu adetimden hiç bir şey anlamadım :/ Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah.

bak cnm bende seningibi çok istiyordum,herşeyden birazıcık acaba payı çıkarıyordum.çok hayal kırıklıkları yaşadım ağladım.ama anladımki bu bebişler nezaman isterlerse ozaman geliyorlar.bırak sen değil o sizi istesin.🙂

merhaba arkadaşlar benimde adetime 13 gün var öncesinde ne zman kan testi yapsam belli olur bilen varmı hsg çekilmiştim bide bu ay çok merak ediyorum Allah inş nasip eder 4 kes klomen kullanıyorum beklemek çok zor çok Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla

cnm slm,benim adetime 3gün kalasıya idrar testinde bile çıkmıştı amaa her vücut farklı bi yapıya sahip.yaparsın çıkmaz hayal kırıklığı olursun son ana kadar bekle acele etme ve duaaa ett bol boll.hadi hayırlısı.🙂

sabırlı olup bekleyeyim ben en iyisi 🙂 dediğin gibi bol bol dua etmem lazım Allah nasip ederse olur

bugün benim keseciği minicik gördü doktor.nekadardı yarım milim kadar.bende sürekli düşük yapıyorum bakalım tedavi başladık iğne oluyorum hergün bacaktan göbekten.bende senden farklı değilim dua ederek bekliyorum sonucu.hiçbirşey zorla olmuyor cnm herşeyi oluruna bırakmak gerekiyormuş inan ben bunu anladım.

Allah seninde yardımcın olsun inş bu sefer hayırlı bi şekilde kucağına alırsın oluruna bırakmak en iyisi dediğin gibi ama elinde değil insanın valla ben çok deniyorum ama olmuyo çok büyük hayal kırıklığı geçen ay çok umutlanmıştım adetime 5 gün vardı kan testi yaptım negatifti o anı hiç unutamam çok kötüydü bi daha yaşamam inş bu ay güldürür rabbim beni 🙂