annemde yumurtlama tembelliği warmış ben hiç korunmadım canm annemden dolayı dediğin gibi nolur nolmaz diye bende gittim geçen ay dr yumurtlama tembelliği war dedi hafiften annemde olduğu gibi yarın benm de adet günüm kasıklarıma sancı girip duruyo adet olcam sanırım dr klomen kullandırdı bu ay ve yanın da glufor kullanıyom hayırlısı diyelim canm problem olmasada rabbim wermedikten sonra olmuyo ona sığındık artık o ne dersse o
yok daha olmadım canm bekliyorum ağrılar gitti bilmiyom dün çok kötü adet sancısı gidip gidip geldi sonra geçti bugün yok bakaım nolcak pazartesi dr gitcem canm hayırlısı diyelim tatlım artık
yok daha olmadım canm bekliyorum ağrılar gitti bilmiyom dün çok kötü adet sancısı gidip gidip geldi sonra geçti bugün yok bakaım nolcak pazartesi dr gitcem canm hayırlısı diyelim tatlım artık
benimde hala adet olacakmışım gibi oluyor inan.inşallah güzel haber verirsin bize.bende doktora gidicem pazartesi keseye bakıcakmış doktor.daha yeni 3haftalık ama görünürmüş bakalım...
benimde hala adet olacakmışım gibi oluyor inan.inşallah güzel haber verirsin bize.bende doktora gidicem pazartesi keseye bakıcakmış doktor.daha yeni 3haftalık ama görünürmüş bakalım...
nasıl yani leke canım normal adet görüyormusun yoksa birkaç damla şeklinde kanamamı oldu geçtimi devam ediyormu belki yerleşme kanaması falandır yaa neyse adet gördüysende sıkma canını kısmet canım olmayacak diye birşey yok yanii ama demekki vaktin var üzülme hayırlısı olsun
nasıl yani leke canım normal adet görüyormusun yoksa birkaç damla şeklinde kanamamı oldu geçtimi devam ediyormu belki yerleşme kanaması falandır yaa neyse adet gördüysende sıkma canını kısmet canım olmayacak diye birşey yok yanii ama demekki vaktin var üzülme hayırlısı olsun
cnm üzülme diyemiyorum üzülmemek elde değil,ama bu seninn ümidini yitirmene neden olmasın.herşeyin bi vakti zamanı vardır.biz istediğimizde değil,kendi gelmek istediğinde geliyor bunu unutma.
valla canım benim hiç adet görmücem sanki günüm çarşamba günü benim şimdiye kadar hep bir yada 2 hafta önceden ağrılarım olurdu şimdi ne ağrı var ne sızı sAdece göğüs uçlarım ağrıyor biraz senin hiç ağrın olmuşmuydu rabbim sağlıklı sıhhatli şekilde kucağına almayı nasip etsin o kalp atışlarını duymak çok güzel bir duygu ben yaşamadım ama tanık oldum inşallah pazartesi ssende yaşarsın o duyguları darısı bize
adet gördüm hemde feci sancılı canm üff yarın memlekete malatyaya gidiyorum zaten ii gelcek bana klomen bi işe yaramadı bu ay gelcek ay umutlara artık napalım canm sıra sende artık sen güzel haber wer