Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

arkadaşlar aranızda aşılama yaptıran oldumu yada çevresinde yaptıran biraz paylaşım yapabilirmiyiz ben geçen ay rahim filmi çektirdim sonra dayanamadım doktora gittim doktor değişikliği yaptım doktorumda eğer bu ay hamile kalmazsam aşılama yapacak aslında oluruna bırakacaktım bir süre tedaviye ara verecektim ama yeni bir doktor benimle başa dönerse diye düşündüm ve o eziyete tekrar girmek istemedim ve vakit kaybetmeden gittim adet günüme 6 gün var bakalım bekliyorum ama bu ay hamile kalabildimmi bilmiyorum hatta tahlile bile gitmedim bakalım ne olacak yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum

Bende aranıza yeni katıldım klomen beni çok kötü yaptı reglim çok sancılı geçti baş dönmesi cabası bu ikinci ayım ama benimle ilaca başlayan iki kişide hamile kaldı 🙁 tek bende hamilelik yok

bende yaşadığım için korkuyorum ya yine yokmuş gibi geliyo inş pozitiftir hayırlısı olsn sen ne kadardır istiyon canm aşılama mı yapılcak problem nedir?

ümidini kaybetme,başka arayışlardan önce sonucun iyi olmasını dile ve dualarını eksik etme.allahım isteyen herkese verirr.sen sonucu görmeden aşıyı felan boşver.inşallah güzel haberler vericeksin bize cnm....hayırlısını dile....

bilmiyorumki yaaa inş güzel haberler weririm bu ilk kullanışım ama adet olcakmışım gibi geliyo her ay olduğu gibi hep öle oldu ya her ay önce hayırlısı tabi canm

maalesef adet oldum arkadaşlar,ömrümden bir ay daha geçti,umudum yarınlara kaldı. aymesef canım biraz daha bekle derim,inşallah güzel bi haber alırız senden.

slm kızlar size bişey sormak istiyorum! ovitralle 250 çatlatma iğnesi <linkz id="linkz48">kullanan</linkz> varmı <linkz id="linkz47"><nobr>aranızda</nobr></linkz>, <linkz id="linkz49">bilgi</linkz> <linkz id="linkz50">verebilir</linkz> misiniz?

ben kullandım yumurtalarım oluştuktan sonra doktorum iki adet vurdu hamile kalmadım ama diğer iğnelerden farkı yok aynı işlev kolumdan vurdular.

maalesef adet oldum arkadaşlar,ömrümden bir ay daha geçti,umudum yarınlara kaldı. aymesef canım biraz daha bekle derim,inşallah güzel bi haber alırız senden.
sıkma kendini cnm zamanı var demekki.tabi beklemek zor acaba bu ay kaldımmı die ümit edip adet olmakta çok zor insan ümitlerini kaybediyo bi anda ama vardır herşeyda bi hayır zor bi sınavdan geçiyoruz ama inşallah Rabbim bi an önce kucağımızı sağlıklı sıhatli bi bebekle doldururda yaşadığımız herşey silinir gider.