Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

günaydünnn.herkesee kızlar bi sorun var benim .klomene başladim bu ay 3.günüm sormak istedigim doktorum bana 2 tane üstüste al dedii.ama baxzı arkadaslarınki sabah aksam bişi olurmuki

doktorun sanada sabah akşam al demiştir canım günde bir tane 2 tane 3 tane alanı duydum ama iki tane üst üste almayı hiç duymadım istersen doktoruna yeniden bi sor yada en yakın sağlık merkezine danış yanlış duymuş olabilirmisin 2 tane al demiş olmasın

canım yaa uzun zamandır görüşemiyoruz ne yaptın nasılsın bi gelişme varmı

iyiyim canım tşk ederim sen nasılsın? ayın 13 ü adet günüm bekliyorum,bi kaç gündür acayip mide ağrısı çekiyorum . acaba adet günüm yaklaştı ondan mıdır? bekliyorum işte bu ay herşeyi oluruna bıraktım yumurtlama günümü bile hesaplamadım,kendimi stresten uzak tutmak istedim,inşallah kısmetse olur. olumlu ya da olumsuz sonucu yazarım,çarşamabayı bekliyorum.

slm kızlar,dün doktora gittim gerçekten hamileymişim.beta hcg 241 çıktı ama daha kese felan yok.düşük içinde cuma günü iğne tedavisi başlıyoruz bacaktan yada göbekten.hayırlısı bakalım ama doktor onada garanti vermiyor .yaşıyacak bi bebekse yaşar yoksa nasip diyor. dualarınızı eksik etmeyin.ben hepinize dua ediyorum ....

gözün aydın canm inş bebişine bişey olmaz ilk klomenli ayınmış benm gibi benimde son 4 gün kaldı benm klomen bittikten bi hafta felan sonra kasıklarımda çok ağrı oldu sende oldumu benm de göğüslerimm son bir haftadır şiş we dün ağrımaya başladılar bakalım nolcak bana dr klomenin yanında glifor diye ilaç werdi onuda kullanıyorum bakalm hayırlısı

cnm inşallah güzel haber verirsin bize.bende klomenin yanında estrofem kullanmıştım.aynı benim şikayetlerimde öyleydi.ama ben adetime üç gün kalasıya test yaptım evde pozitifti.dünde doktorum onayladı.kesinlikle sonuç ne olursa olsun ümidini kırma ve bizi haberdar et.

yarın test yapsam çıkarmı yani canm benmde adete 4 gün kaldı we belim çok kötü ağrıyo ne zamandır bebek istiyorsun canm ?

yarın test yapsam çıkarmı yani canm benmde adete 4 gün kaldı we belim çok kötü ağrıyo ne zamandır bebek istiyorsun canm ?

cnm benim 7yaşında bi kızım var o çok istiyor.ekim ayında ben düşük yaptım kızım çok üzüldü.o günden beri istiyoruz allaha şükür şuan var amaa sonuç bakalım ne olucak...

bende iyiyim canım sen gibi bende beklemedeyim bakalım benimde 20 si adet günüm bende hayırlısı dedim bıraktım hiçbirşey yapmadan bekliyorum inşallah güzel haberler verirsin

gözün aydın canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına aklına kötü şeyler getirme ne düşünürsen onu yaşıyorsun güzel şeyler düşün dile güzel şeyler yaşa bizimde dualarımız seninle allaha emanet ol