canım benim bu ay da tutmadı,kısmet değilmiş. inşallah senin tutar. birimizin tutması bile çok heyecan verici oluyor,güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.
canım benim hayırlısı olsun inş bi dahaki ay tutar sakın canını sıkma.bende dün akşam idrar testi yaptım tek çizgi çıktı.yarın iğnemin 15.günü kan tahlili yapacam bugünde geçsinde.hayırlısı artık
maalesef canım test yapmaya gerek kalmadı,yeşil yanmadan kırmızıda durdum yine. bugün yani 2.günümde adet oldum. adetin 8.gününde hsg çektirmem gerekiyor. kısmet değilmiş napalım.bu ay hiç umutlanmadığım kadar umutlanmıştm,kısmet değilmiş.
hayırlısı canım yaa napalım bende daha bekliyorum bu hafta içinde adet olmam gerekiyor yoksa bende hemen hsg çekinmeye inşallah olur belki birlikte kalırız sıkma canını aynı şekilde devam ediyoruz kısmet sıkma canını demekkki daha zamanın var ya da zamanımız var
canım ben çektirmedim ama bu ayda hamile kalamazsam çektircem beni çok korkuttukları için çok araştırdım genelde ağrısız bir işlem olduğunu söylüyorlar yani yeni teknoloji ile sadece ilaçlı su veriyorlarmış sanırım serum suyu onu verirken biraz belinde ağrı oluyormuş ama napalım sonucu düşünerek dayanıcaz senin yatman işlemin yapılması ve ayağa kalkman toplam 15 dakika sürüyormuş ama işlem bitince hemen kalkmıyormuşsun verilen serum suyunun geri gelmesini biraz akmasını bekleyip sonra ayağa kalkıyormuşsun eğer tüplerin kapalıysa laparoskopi yapıyorlarmış yani göbek deliğinin yanından bir yer açıp tüplerini açıyorlarmış internette videosuda var inşallah o noktalara kadar gelmeyiz
ben daha çekmedim hsg filmi bu ay kalamassam çekecem galiba perşembe çatlatma iğnesi yapcam bu üçüncü denemem olcak ALLAH büyük sağlığımız iyi olsunda elbet rabbim verir içinizi ferah tutun
benim kuzenin evlenmeden önce kısırdı yılda bir adet görürdü oda iğnelerlen ve çocuğu olmayacağına dair rapor verildi neyse onu istemeye geldiler o herşeyi anlattı karşı taraf kabul etti evlendikten 7 ay sonra 5 aylık hamile olduğunu öğrendi adet görmediği için aklına getirmedi hamileliği bebek tekme atınca bunlar şaşırmış karnı şiş belki bir timör var dediler hastaneye gitti hamile olduğunu öğrendi ALLAHIN bir mucizesi asla umudunuzu kaybetmeyin
maalesef canım test yapmaya gerek kalmadı,yeşil yanmadan kırmızıda durdum yine. bugün yani 2.günümde adet oldum. adetin 8.gününde hsg çektirmem gerekiyor. kısmet değilmiş napalım.bu ay hiç umutlanmadığım kadar umutlanmıştm,kısmet değilmiş.
canım bende bugün gidip kan testi yaptım 10.günde 6 çıkan değer bugün 15.gününde 1.24 çıktı yani hamilelik yok.çok üzgünüm moralim çok bozuk doktorumu aradım pazartesiye kadar bekle dedi.niye öyle dedi acaba değerin tekrar yükseleceğini sanmıyorum.belkide adet olacağımı düşündüğü için🙁(((( adet günümde geçti 12 sinde adet olmam gerekti.anlamadım gitti
ben daha çekmedim hsg filmi bu ay kalamassam çekecem galiba perşembe çatlatma iğnesi yapcam bu üçüncü denemem olcak ALLAH büyük sağlığımız iyi olsunda elbet rabbim verir içinizi ferah tutun
aynen canım Allah büyük ne zaman verirse artık bende senin gibiyim ama ben biraz daha aşama olarak ilerdeyim bende çatlatma iğnesi yaptırdım bugün 11. günüm bakalım bekliyorum eğer hamile kalamazsam hsg çekincem inşallah gerek kalmazda hamile kalmış olurum benimde 3. denemem ama ilk defa çatlatma iğnesi yaptırdım ilk klomen kullandım doktor iğne yapmadı kendiliğinden çatlasın dedi ikincisinde yumurtam oluşmadı bu üçüncüdede bakalım bekliyorum acaba ne zaman test yapılması gerekiyor doktorum birşey demedi ama ben uzun bir süre beklicem hayal kırıklığı yaşamak ve eşime yaşatmaktan bıktım