Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

canım yaaa aminn hadi bakalımm inşallah hayırlısı olsunn bendede aynı belirtiler var ama ben adet görcem zamanlardada böyle oluyordum yalnız bu ssefer erken başladı ağrılarım ama farklı olan tek şey çift taraflı göğüs kafesim sıkışıyor sırtım ağrıyo ve günüm var daha sana birşey sormak istiyorum 21.gün progesteron testi yaptırdınmı ben yaptırdım 12.8 çıktı doktor yumurtlama olmuş dedi ama sen yaptırdıysan kaç çıktı acaba

olabilir hayat sürprizlerle doludur sen progesteron falan yaptırdınmı canım

hayır yaptırmadım,sanırım doktor yaptırmaya gerek duymadı. inşallah güzel bir süpriz olur canım. bugün adet günümdü olmadım ama geçen haftasonu göğüslerim acayip şişti ve hassaslaştı,şişmeler dindi. bi öneriniz ya da düşünceniz var mı,gebelik olabilir mi?

amin canım inşallah, adet günümüz aynıymış ben hala adet olamadım,beklemedeyim

ben halen adet olmadım dün olmam gerekiyordu.doktorum progestan testinden felan bahsetmedi canım yaptırmadım yani.benim çatlatma iğnemin bugün 13.günü.şimdi benimde aklım karıştı çatlayıp çatlamadığını nasıl anlıyacaz🙁

kaçıncı günün canım bence en doğrusu git ve tahlil yaptır benimde çatlatma iğnesi olduğum günden beri kasık bel ağrım vardı bugün daha hiç ağrı sızı olmadı 1 hafta var adet günüme ama bakalım hayırlısı bekliyorum bence git ve şüphelerin varsa test yaptır

hadi bakalım hayırlısı doktorlar genelde 14. günden sonra b-hcg testi yaptırmayı öneriyorlar hadi bakalım inşalllah hamilesindirki bana öyle geliyor normalde olman gerekirdi sende vakit kaybetmeden test yaptır birde inşallah hamile kalmışsındır ama olaki kalamadıysanda bir daha ki tedavi sürecinde doktorun sana söylesede söylemessede 21. gün progesteron testi yaptır aklında olsun tabi inşallah gerek kalmamıştır benim doktorum banada söylemedi ama ben alıştım artık günlerimi biliyorum en azından çatlamanın olup olmadığını anlarsın bi enbze için daha rahat olur

maalesef canım test yapmaya gerek kalmadı,yeşil yanmadan kırmızıda durdum yine. bugün yani 2.günümde adet oldum. adetin 8.gününde hsg çektirmem gerekiyor. kısmet değilmiş napalım.bu ay hiç umutlanmadığım kadar umutlanmıştm,kısmet değilmiş.

canım benim bu ay da tutmadı,kısmet değilmiş. inşallah senin tutar. birimizin tutması bile çok heyecan verici oluyor,güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.