aslında biz hep adet günümüzü saydığımız için hamile kalamıyoruz bebek süprizdir ne zaman geleceği hiç belli olmaz ben eminim unuttuğumuz bir anda gelecek hedyemiz ablamın eşi bekarkan hastaneye gitmiş biraz problemler varmış doktor kısır olduğunu söylemiş ablam evlendikten sonra eşinin kısır olduğunu öğrenmiş eniştem benim çocuğum olmaz benden çocuk isteme demiş hiç tedavi olmadan daha iki aylık evliyken ablam hamile kaldı süpriz oldu ona şimdilik 8 aylık oldu işte umudumuzu kaybetmeyelim
maalesef canım ben beklemedeyim klomen kullandım çatlatma iğnesi yapıldı progesteron sonnucuma göre yumurtlamam olmuş şimdi bakalım bekliyorum sırt bel karın ve kasık ağrılarıyla birlikte yaşıyarak beklicemmm
inş canım.dün doktora gittim başka bi hastalık sebebiyle kan tahlili yaptırmam gerekiyordu.doktora hamilelik testide yapmak istediğimi söyledim.çatlatma iğnemin dün 10.günüydü değer 6 çıktı.doktor 5 ve üzeri hamilelik ama bi kaç gün sonra testi tekrarla dedi.yarında adet günüm.ama hiç belirti yok önceleri günler öncesinden bilirdim olacağımı.acaba hamilemiyim yoksa daha ilaçların etkisimi çıakn değer.allah bana ve tüm isteyenlere hayırlı bi çocuk versin inşş