Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

ayyyyyyyyyyyy hadi bakalımmmm inşallahhhhhh mutlaka yaz ama

canım yaa biliyormusun benimde senin gibi oldu ilk ayımda gayet güzel büyüdüler haatta fazlasıyla doktor iğne yapmadı ikincisinde ilaç işe yaramadı ben çok ümitlenmiştim ama 2. klomenden sonra tamamen ümidim kesildi doktorun söylemesi ile şimdi 3. klomene başlıcam ama daha adet görmedim inşallah bende sen gibi her şeyi bırakmışken pozitif sonuçlar alırımm

slm kızlar bende 3 kere klomen tedavisi gördüm fakat sonuç negatif oldu hep aksilik çıktı.4 ay kadar ara verdim buay tekrar tedavime devam etmeye karar verdim.doktor buay 2 kutu klomen verdi.sabah akşam içicem buarada menogon iğne de verdi yanında 1 kutuda 5 iğne var.bugün 3.iğnemi vuruldum çok yakıyo ama umarım buna değer.pztsi gdicem doktora bakalım büyümüşlermi yumurtalrım...kısmet artık hakkımda hayırlısı..

slm arkadaşlar klomen kullanıyorum bende 2 gündür. regl 3.günü başladım yarım tablet alıyorum. pzt dr gidicem ama sanki regl kanamam arttı bu normal mi ?

🙂)))) hadi bakalım inşallah sıkma canını napıcaksın artık oluruna bırakmak lazım inan ben artık düşünmüyorum oluruna bıraktım her defasında hayal kırıklığı yaşamak beni mahfetti yarın birgün hamile kalsam ona bile sevinemicek duruma geldim sanki o yüzden hayırlısı olsun herkes içinnn

tşk ederim,dediğin gibi hayırlısı olsun. aslında ben çok neşeli bi insanım ve gayet rahat davranıyorum ama adet zamanı çok gergin oluyorum. bu arada bugün regl oldum. bi de bu ay ne yapacağıma henüz karar veremedim,önerebileceğiniz bir şey var mı?

hepimiz de çok zor bi süreçten geçiyoruz. ALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN.