Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

kızlar bugün çatlatma iğnemin 3. günü ama hiç ağrı falan yok bende,burdan okuduğuma göre kasıklarda çok ağrı oluyomuş bende neden olmadı acaba??
Olması lazımdı ağrı, niye olmadı ki? Bence doktoruna git bir ultrasonda baksın. Anlar oradan. Madem yumurtan da gelişmiş bu ayı boş geçme.
Bende ağrı oluyor. Hangi tarafımda gelişmişse o tarafımda. Ağrısız da çatlar mı onu bilemiycem. Ama ağrının olması iyi bir şey olsa gerek ki bana doktorum sormuştu. Moralini bozmak istemem ama doktora git ki için de rahat olsun.

Klomenle birçok kişinin geç gelenlerinkini erkene çekmiş yani düzenlemiş. 20 küsurlu günlerde erken gelenlerinkini ise 28 güne normale bindirmiş. Benim döngüm 6-7 aydır 34 günde bir. Bende değişen bir şey olmadı 35. sabahta adet oldum.
Senin bu 5 günlük gecikme ciddiye alınacak bir şey. İdrar testinde bile çıkar artık. Test yap, bak. Ne kaybedersin. Hayal kırıklığı dersen adet olunca yine oluyor sonuçta. Bu sancı falan... Olabilir yani inş hamilesindir.

Kızlar klomen+ çatlatma iğnesi+ vajinal jel. Bu üçlüden geçiyorum,biliyorsunuz. Çatlatma iğnesinden sonra karnım acayip şişti ve göğüslerim. Sanırım geçen ay da olmuştu. Küp gibi oldu. Ayaklarım çok üşüyor. Vucut ısım yüksek. Sol kasığıma da kramplar giriyor. Sivilceleler çıkıyor. Oof nasıl bekleyeceğim adet gününü...?

Bu karındaki şişlik en rahatsız olduğum... İğne mi yaptı ki, sizde de oluyor mu?

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım...2 yıllık evliyim fakat 9 aydır korunmuyoruz ama yaklaşık 4 aydır takvim uyguluyoruz.bende özel de muayne oldum herşeyimiz normal çıktı eşimde muayne oldu.2 aydırda klomen kullanıorum bu ay kontrole gittiğimde doktor yumurtaların çok iyi geliştiğini gördü ultrasonda..bu ay da sabredemedim ve adetime 7 gün kala kan testi yaptırdım fakat sonuç 0.70 çıktı yani negatif..sonra kadın doğum hastanesine gittim tüplerime baktırmak için fakat ordaki doktorda adet gecikmesi olmadan kan testinede güven olmaz dedi..bazılarıda çıkar diyo valla şaştım kaldım.bakalım kısmet allah ne zaman izin verirse o zaman bebiş olcak herhalde....

aynı durumdayız desene bende adet bekliyorum.inşallah bu sefer birlikte hamile kalırız ikiimiz içinde hayırlısı.benimde 3-4 güne adet olmam lazım en son geçen ayın 10 unda olmuştum.

aramıza hoşgeldin.çok erken baktırmışsın 14 günden önce yaptırmıyo doktorlar tahlili biraz daha bekle tekrar yaptır 1 hafta 10 gün sonra.geçmiş olsun..

bence hamile olabilirsin.kasıklarda sancı oluyo çünkü.idrarda daha çıkmayabilir adet 10 gün geçince idrara baktırın deniliyo.