canım o lekeler ve kasık ağrıların umarım yerleşmeye işarettir eğer öle değilsede büyük bi ihtimal kimyasal gebelik olabilir sen yinede bi doktoruna görün cnm inş. bişi yokturrrr🙁
kızlar az önce kan verdim yarın çıkacakmış sonuçları çok uzun değilmi?az öncede idrar testi yaptım çoookkkkkkk silik çıktı ikinci çizgi.bu ayda olmadı🙁(
serophene bellı olur yapsan ama bence erkenden yaptırma gunun ıkı gun gecsın sonradan uzuluyo ınsan benım lekelenmem devam edıyo yarın baska doktora gıtcem ıns hayırlısı olsun
kızlar az önce kan verdim yarın çıkacakmış sonuçları çok uzun değilmi?az öncede idrar testi yaptım çoookkkkkkk silik çıktı ikinci çizgi.bu ayda olmadı🙁(
🙁( hayırlısı canım yaaa ne denır onuda bılemedım ama bak en azından hamıle kalabılıyosun onu ögrenmıs olduk düşükten sonra cok cabuk hamıle kalınabılıyo dıye bılıyorum inş senınde öyle olur gelcek aya hemen yenıden gleır melegın
idrar testinde ikinci çizgi silik olsa da gözüktüyse hamile olaiblirsin canım, hamile değilsen zaten net tek çizgi çıkıyor. Bende hamile kaldığım zaman adet günümden önceki gün yaptığım idrar testinde 2. çizgiyi silik görmüştüm aynı gün kan tahliliyle hamile olduğumu kesinleştirmiştim.. Hemen kanda gebelik testi yaptır da tebrik edelim seni 🙂