Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

s-layd sen nerelerdesın adet olmustun dımı doktora gıttınmı canım ben hala adet olmadım sen ne gunu olmustun aynı zamandı senle bende gunumden mutlaka once olurdum hala yok senın durumun nedır

berrakmavı canım senın tedavın ıcın ne uygulandı vede adet tarıhıne varmı hayırlısıyla ıns herkese rabbım elı ayagı duzgun saglık sıhhatlı evlatlar nasıp olsun ıns

kızlar doktordan geldım sonucları aldım gebe gorunuyoorum ama bhcg dusuk gorunuyo 29.87doktorum 10 gun sonra gel dedı bakalım hayırlısı ıns sızce degerler nasıl kızlar yorumlarızı beklıyorum sevınemedım bıle hamıle kaldıgıma hayırlısı rabbımden acaba yukselırmı degerler sızce

canım benım gönlünü ferah tut. Doktorun söylerdi endişelenecek bişey olsa. Rabbim hayırlısı ile kavustursun bebegine. Çok tebrik ediyorum seni darısı bize inşallahhh 🙂

Arkadaşlar merhaba, bende cuma akşamı klomene başladım. Benim doktorum adetin 2.günü başlattı. İlaç çarşamba bitecek. Cumartesi kontrole gidecegim. Bu ay klomeni ilk denemem. Bu arada kendime incir eşimede keçiboynuzu kürü uyguluyorum. Hayırlısı Allahtan İnşallah 🙂

serophene

tebriklerrrr cnm çokk sevindim darısı bize inş. bugün benim 27.günüm yarın kan tahlili yaptırsam benimkide belli olurmu sizce

dur ben senin yerinede sevıneyım
ayyyy cok güzel yaaaa
degerler yükselır allahın ıznıyle sen kalbını gönlunu ferah tut cok mutlu oldum yaaaaa

rabbim kucagına almayıda nasıb etsin inş

Son düzenleme:
serophene bellı olur yapsan ama bence erkenden yaptırma gunun ıkı gun gecsın sonradan uzuluyo ınsan benım lekelenmem devam edıyo yarın baska doktora gıtcem ıns hayırlısı olsun