Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

canım ben sabah aksam bı tane ıctım ılk ayım ılk defa kullandım arkasından ıgne verdı ıgneden 1 gun sonra kasıklarımda agrı cok oldu sızdede oldumu hayırlısı rabbımden ıns saglık sıhhatlı hayırlı evlatlar versın rabbım mubarek gunlerde ıns hepımıze

canm ya seni çok mrk ettk.iyi tatil yapp kafanı dağıtmışsndr.hayırlısı canm Allah ne zaman ol derse ozaman olacak daha zamanı gelmemiş demek ki.kasıma kadarda iyice dinlen rahatla.senn bu azmini,gücünü,sabrını,morelini hep yüksek tutmanı takdir ediyorum.ben istesemde yapamıyorum her aydan sonra bunalım takılıp duruyorum.ama artk yapmamaya karar verdm inşallah başarabilirim.kendini fazla özletme canm.

canm hoşgeldin.benmde 2ay önce öyle oldu kiste dönüştü 1ay okistle uğraştm diğer ay adetin 3.günü dr.a gitcektm tatilde olduğum için gidemedim.dr.mda diğer adetini bekle dedi.bekledim bu ay gelmedi dr.a gittim söktürücü verdi.şimdi hap bitti adetimi bekliyom.2ay tedaviye ara verdm gibi bişey oldu bu 2ayda doğal yolla olur diye umutlanmıştm ama olmadı.artk dr.m yine klomenemi devam ettrck bilmiyorum ama kistide o yapıyomuş zaten.bu gittiğimde dr.ma metformini sorcam.tekrar bide kistle uğraşmak istemiyorum.senn klomende kaçıncı ayın canm??

o ağrı muhtemelen yumurta çatladığı için olmuştur.bendede olmuştu çok ağrı ama benim bu ay çatlamadı yumurtam iğne olduğum halde kiste dönüştü bu ay beklemedeyim yani 🙁
senin ilk ayınsa bence olur canım yumurta büyümüş çatlamada olmuşsa neden olmasın.

yumurta çatlamadığı için kiste dönüşmüş.ben ilk ay hamile kaldım,düştü.bu ikinci ayımdı yumurta çatlamadığı için olmadı.3.ayıda es geçicez yasmin kullanıyorum bu ayda.kist geçerse birdahaki ay devam edicez sanırım adetin 3.günü gidicem yine. metformini ne canım?

canım ya ıns hayırlısı bı sey sorucam dr ben 14 gunu gıttıgımde sadece adet olursan gel dedı bende sımdı kıst olduysa nasıl anlıcam vede kıst ıgneden ne kadar zaman sonra bellı oluyo bıde adetın kac gun gecıkıyoo

selam kızlar ben cumartesi adet oldum bu ay dinlenmek ve gelecek ay rahim filmi çekitrmek istiyorum. hayırlısı bakalım

canım seni üzmek istemiyorum ki ben derdimi sizinle paylaşıyorum belki paylasınca azalır diye.yaram ama git gide büyüyor
kızlar İNŞALLAH BU AY HEPİNİZDE HAMİŞ OLURSUNUZ ben bu ay dinlenmedegim dualarım sizlerle

canm metformin şeker hastalarınn kullandığı ilaçlar varya ondan aynı zamanda yumurtalarıda geliştiriyo.belki daha önce duymuşsundr.glifor,glucophage,glukofen gibi ilaçlar.klomenden daha etkilidir belki bilmiyorum sorcam bakalm.

canım benım benı üzmek ıstemedıgını bılıyorum tabıkı paylasacaksın nıye varız burda ama sen bu kadar üzülünce inan kıyamıyorum DAHA COK GENCSINsenın yasındakıler daha evlı bıle degıl bırak bıraz hayatın farklı güzelliklerini gör kocanla yalnız vakıt gecırmenın tadını cıkar dur bakalım belkı dinlenme sırasında glecek melegın belli mi olur sen cok tatlı bi insansın rabbim kalbıne gore gönlünün istedigini verecek ben emınım buna
ayrıca bilmeden seni kırdıysam özür dilerim

kist olması adet olmaya engel değil canım zaten adetin 3.günü alttan muayenede kistin olup olmasdığına bakılıyor kist varsa 1 ay bekleme oluyo.sen anlayamazsın kisti.ben çatlatma iğnesini adetin 18.günü iğne oldum 34.günü adet oldum.benim adetlerim düzensiz zaten.