Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar merhaba adetin 4 guni klomene başladım ve 22 mayısta ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum ilk denemem benim gibi olupta hamile kalan varmı çokta umutlanmak istemiyorum 1 yıllık evliyim ve bebeğim olsun çok istiyorum
Merhaba, ovülasyon tedavisi ile hamile kalan bir çok bayan var.Umarız ki sizde onlar dan biri olursunuz.Bu tedavinin ilkinde gebe kalmak mümkün olduğu gibi 3 aylık tedaviyle sonuç alamayanlar, başka tedavi görenler var. Sorunuza dair orjinal yorumları aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.. çatlatma iğnesi yaptıranlar..
Güzel haberlerinizi bekliyoruz umarız bizlere müjdeli haberleri verirsiniz. Rabbim, dileyen herkese istediği bebişi bir an önce versin inşallah. Aminn. Bu arada aramıza hoş geldiniz...
Çok teşekkür ederim inşallah 9 gün kaldı iğneden 14 gün sonra belli olduğu için bekliyorum heyecanla buarada hoşbuldum. Sizlerin durumları nasıl inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırım
Kızlar merhaba adetin 4 guni klomene başladım ve 22 mayısta ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum ilk denemem benim gibi olupta hamile kalan varmı çokta umutlanmak istemiyorum 1 yıllık evliyim ve bebeğim olsun çok istiyorum