*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 14 Ağustos 2008 #1 kızlarr bu yakışıklıya kalbi olan bakmasın!!! yakışıklılara sözler yakışıklıya güzel sözler yakışıklıya yakışıklılara söylenen yakışıklılık sözleri
yakışıklılara sözler yakışıklıya güzel sözler yakışıklıya yakışıklılara söylenen yakışıklılık sözleri
M Misafir Forum Okuru 14 Ağustos 2008 #2 Cevap: kızlarr bu yakışıklıya kalbi olan bakmasın!!! hadi ordan sende kandırıkçı adminnn kalbim var baktımmm bişeycikde olmadııı evet gelmiş geçmiş en yakışlı çekici karizma erkek 🙂 paylaşımın için tşkler canım 🙂
Cevap: kızlarr bu yakışıklıya kalbi olan bakmasın!!! hadi ordan sende kandırıkçı adminnn kalbim var baktımmm bişeycikde olmadııı evet gelmiş geçmiş en yakışlı çekici karizma erkek 🙂 paylaşımın için tşkler canım 🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 14 Ağustos 2008 #3 Cevap: kızlarr bu yakışıklıya kalbi olan bakmasın!!! evt ya brad pitt diyince akan sular duruyor kaptı işte angelina naparsın 😀 ama oda valla iyi parça 😀severim o kadınıda .valla brad biliyor işini ne dersen de😀 ama en önemlisi karı kocada dünya çapında bir çok kişinin yapmadığı bi şekilde hayır işleri yapıyorlar .bu konuda ikisinide çok taktir ediyorum
Cevap: kızlarr bu yakışıklıya kalbi olan bakmasın!!! evt ya brad pitt diyince akan sular duruyor kaptı işte angelina naparsın 😀 ama oda valla iyi parça 😀severim o kadınıda .valla brad biliyor işini ne dersen de😀 ama en önemlisi karı kocada dünya çapında bir çok kişinin yapmadığı bi şekilde hayır işleri yapıyorlar .bu konuda ikisinide çok taktir ediyorum
Vijdan Yeni Üye Üye 14 Ağustos 2008 #4 Cevap: kızlarr bu yakışıklıya kalbi olan bakmasın!!! Yiğidi vur öldür hakkını yeme demişler..Ne yapalım..Allah sahibine bağışlasın..
Cevap: kızlarr bu yakışıklıya kalbi olan bakmasın!!! Yiğidi vur öldür hakkını yeme demişler..Ne yapalım..Allah sahibine bağışlasın..
UzakMavi Yeni Üye Üye 14 Ağustos 2008 #5 Cevap: kızlarr bu yakışıklıya kalbi olan bakmasın!!! yakışıklı ama dünya güzeli değiL 😀 çok daaa yakışıklıları var saol resimler için en sondakini çok beendim😀
Cevap: kızlarr bu yakışıklıya kalbi olan bakmasın!!! yakışıklı ama dünya güzeli değiL 😀 çok daaa yakışıklıları var saol resimler için en sondakini çok beendim😀
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 14 Ağustos 2008 #6 Cevap: kızlarr bu yakışıklıya kalbi olan bakmasın!!! saol adminim paylaşım için.. ama ben peeek sevmiommm nedenseeee 😀
Cevap: kızlarr bu yakışıklıya kalbi olan bakmasın!!! saol adminim paylaşım için.. ama ben peeek sevmiommm nedenseeee 😀
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 14 Ağustos 2008 #7 Cevap: kızlarr bu yakışıklıya kalbi olan bakmasın!!! ben sarisinlari sevmem ama bu gercekten cok yakisikli yaaaa....
Cevap: kızlarr bu yakışıklıya kalbi olan bakmasın!!! ben sarisinlari sevmem ama bu gercekten cok yakisikli yaaaa....
aSqimSin Yeni Üye Üye 14 Ağustos 2008 #8 Cevap: kızlarr bu yakışıklıya kalbi olan bakmasın!!! çok yakışıklı gerçekten😀 ben de gerçekten kalp hastalığı vardı 😀 ama bişey olmadı 😛😛
Cevap: kızlarr bu yakışıklıya kalbi olan bakmasın!!! çok yakışıklı gerçekten😀 ben de gerçekten kalp hastalığı vardı 😀 ama bişey olmadı 😛😛
__nazlim__ Yeni Üye Üye 14 Ağustos 2008 #9 Cevap: kızlarr bu yakışıklıya kalbi olan bakmasın!!! evet çok yakıslı gercektn.. amaaa buda çok yakısıklı bee
Cevap: kızlarr bu yakışıklıya kalbi olan bakmasın!!! evet çok yakıslı gercektn.. amaaa buda çok yakısıklı bee