CaRiZmA Vip Melek Üye 26 Mayıs 2009 #11 Cevap: kızlar uzun olduğuna bakmayın mutlaka okuyun.. bikmadan usanmadan agir agir her satirini okudum...inanilmaz....cok etkilendim... allah her istegene bu mutlulugu yasatir insallah 🙂
Cevap: kızlar uzun olduğuna bakmayın mutlaka okuyun.. bikmadan usanmadan agir agir her satirini okudum...inanilmaz....cok etkilendim... allah her istegene bu mutlulugu yasatir insallah 🙂
*jellibon* Daimi Üye Üye 27 Mayıs 2009 #12 Cevap: kızlar uzun olduğuna bakmayın mutlaka okuyun.. bende okudum ve ağladım teşelkkür ederim paylaşımınız için kendimi buldum bu yazıda allah isteyen herkese nasip eylesin artık rabbim hayırlısını versin
Cevap: kızlar uzun olduğuna bakmayın mutlaka okuyun.. bende okudum ve ağladım teşelkkür ederim paylaşımınız için kendimi buldum bu yazıda allah isteyen herkese nasip eylesin artık rabbim hayırlısını versin
baharim Üye Üye 28 Mayıs 2009 #13 Cevap: kızlar uzun olduğuna bakmayın mutlaka okuyun.. cok güzeldi .. baya bi duygulandim sonunda o gebelik testinde iki cizgi ciktigini okuyunca tüylerim diken diken oldu yaaa 🙂 ... Allah herkeze saglikli evlatlar nasip etsin ..
Cevap: kızlar uzun olduğuna bakmayın mutlaka okuyun.. cok güzeldi .. baya bi duygulandim sonunda o gebelik testinde iki cizgi ciktigini okuyunca tüylerim diken diken oldu yaaa 🙂 ... Allah herkeze saglikli evlatlar nasip etsin ..