Lknr Yeni Üye Üye 2 Eylül 2016 #1 kizlar testime bakarmisiniz?? Kizlar testi yaptigimda test c ile t nin ortasinda cikti. Tek cizgi. İcini actim baktim ikinci cizgide var .bugun ya da yarin adet gunum.. boyle olup hamile olanlar var mi??
Kizlar testi yaptigimda test c ile t nin ortasinda cikti. Tek cizgi. İcini actim baktim ikinci cizgide var .bugun ya da yarin adet gunum.. boyle olup hamile olanlar var mi??
Lknr Yeni Üye Üye 3 Eylül 2016 #3 BEYZA21' Alıntı: Testi kırıp içinemi baktnız ? Genişletmek için tıkla ... Baktim ama cok sacma bi yerde bi cizgi cikmis. Onunda fotosu var ikinci fotoda
BEYZA21' Alıntı: Testi kırıp içinemi baktnız ? Genişletmek için tıkla ... Baktim ama cok sacma bi yerde bi cizgi cikmis. Onunda fotosu var ikinci fotoda
Lknr Yeni Üye Üye 4 Eylül 2016 #5 Gecersiz hale sokmussunuz derkkenn ben demedim ki teste cizgin c ile t nin arasinda ciksin diye 🙁 BEYZA21' Alıntı: Siz testi geçersiz hale sokmuşsunuz .Test böyle yapılmaz. Genişletmek için tıkla ...
Gecersiz hale sokmussunuz derkkenn ben demedim ki teste cizgin c ile t nin arasinda ciksin diye 🙁 BEYZA21' Alıntı: Siz testi geçersiz hale sokmuşsunuz .Test böyle yapılmaz. Genişletmek için tıkla ...
Uzman SühaN Administrator 5 Eylül 2016 #6 İlk fotoda ki test sonucu gebelik lehine değil. Gecikme olra en az 3 günlük testi tekrar yapın.
S semsen24 Yeni Üye Üye 8 Eylül 2016 #7 cizgiler birbirine o kadar uzak olmuyor zaten. ama emin olmak için birkaçgün sonra tekrar deneyin