güler kaya altıntepe güler altıntepe hikmet karabacak konya osman nuri aksu barış pilancı
Ben konyalı değilim ama konyada oturuyorum,çok fazla çewrem olmadığı için iyi bi kadın doğumcu bilmiyorm.Eşim dr ama buraya geleli 5 ay olduğu için onunda pek çewresi yok sadece personellerin arkadaşlarnn tavsiyesi falan var ama ben birebir gidenlerden tecrübe kazananlardan da tavsiye istiyorum.Konya da bildiğinz,tecrübe ettiğinz memnun kaldğınz bi kadın doğumcu...
Tavsiyeler arasında Kızılay da MUSTAFA ULUSOY,Farabi de MEHMET BARDAKÇI,Özel selçuklu da HİKMET KARABACAK,Akademi de MUAMMER ULUSOY var.Bu doktorlara da giden bilen varsa bolur yazın.Başka doktor tavsiyelerini de bekliyorum...Bu arada burda kimsem olmadğı için doğumu muhtemelen MERSİN'DE yapacam yani son 2 ay falan ALLAHTAN mani çıkmazsa oraya gidicem.Mersinden de tecrübe bekliyorum.Mersinliyim ama şimdiye kadar pek işim olmadğı için hiç bi fikrim yok..Bi ÇİĞDEM hnm var,bi de MUHİTTİN BARIŞ PİLANCI..Kızlar cevaplarınızı bekliyorum.Rabbim bütn bebek bekleyenlerin bebişlerini bağışlasın,bi nefeste kurtarsn bizleri