Kızlar tavsiyelerinizi bekliyorum LÜTFEN...

Arkadaşlar ben mustafa ulusoya gittim yukarıda allah var beni ameliyata aldı ameliyattın çıktığımda baktım doktor tedavi yapmamış beni kandırmış birtek dikmiş ve idrarımla oynamış yapmayı becerememiş o doktor tüp bebek ustası başka hastalıktan gitmeyin rahim sarkmasından gittim idrarımı mahfetmiş rahim ameliyattan çıkar çıkmaz eski halini aldı allah belasını versin doktorun başkaların canı yanmasın birsürüde para aldı haram zıkkım olsun. Nasıl oluyor da haram para alıyor walla ameliyat olmasaydım birtek rahim sarkıktı şimdi tümden gitti hayatım sakınn sakın sakın sakın gitmeyin sakın öyle kötü bir doktor görmedim siz siz olun gitmeyin telef etti beni

Mustafa Ulusoya gittim bende rahim sarkması diye ameliyata girmiştim ameliyattan çıktığımda rahim sarkmamı ameliyat edememiş edemediğine rağmen mahfetmiş beni adınada idrar kaçırma koymuş idrar kaçırmayla ilgili bir sıkıntım yok parayı verdim beni doğradı sizde parayı verin sizi doğrasın şimdi 2 ay sonra bida gel bida yapayım ameliyat dedi bu seferde karnımdan kesecek çok pişmanım bu doktora gittiğime başkalarının canı yanmasın