Y yagmur33 Yeni Üye Üye 9 Ocak 2011 #21 aslinda affetmem ama seviyorsam ve psimansa affederim. basima gelmedi ama tepkim bu durumda ne olurdu bilmiyrum
aslinda affetmem ama seviyorsam ve psimansa affederim. basima gelmedi ama tepkim bu durumda ne olurdu bilmiyrum
siyahinci50 Aktif Üye Üye 15 Ocak 2011 #23 ZiLaN' Alıntı: affetmek çok zor bu durumda,zamana bırakırdım burnundan fitil fitil getiridim...:n028: Genişletmek için tıkla ... bende aynen yapardım
ZiLaN' Alıntı: affetmek çok zor bu durumda,zamana bırakırdım burnundan fitil fitil getiridim...:n028: Genişletmek için tıkla ... bende aynen yapardım
elfce Daimi Üye Üye 21 Haziran 2011 #24 asla affetmezdim büyük konuşmayayım ama. bana el kaldırdığı an bitmiştir
uyuzmuyum_neyim:) Banned 28 Haziran 2011 #25 zamana bırakırım ,unutamıyorsam ayrılırım ,ama ayrılsam da ayrılmasam da bana attığı tokatın on katını efil efil burnundan getiririm o ayrı ,atıığına atacağına bin pişman olur bi daha da yapamaz ..
zamana bırakırım ,unutamıyorsam ayrılırım ,ama ayrılsam da ayrılmasam da bana attığı tokatın on katını efil efil burnundan getiririm o ayrı ,atıığına atacağına bin pişman olur bi daha da yapamaz ..
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 30 Haziran 2011 #26 Simdi sorunun cevabindan cok aklima gelen diger secenegi soyleyim Hasta birine el kaldiracak kafaya getirmisin ya adami helal valla
Simdi sorunun cevabindan cok aklima gelen diger secenegi soyleyim Hasta birine el kaldiracak kafaya getirmisin ya adami helal valla
askkusum Yeni Üye Üye 5 Ağustos 2012 #27 benden uzak nereye giderse yolu açık olsun bi daha görüşmeyelim