melegimeren Yeni Üye Üye 12 Mayıs 2008 #61 Ce: Kızlar bir mola verin köşeme gelin🙂 cok teşekkürler canlarım
M Monera Forum Okuru 12 Mayıs 2008 #62 Ce: Kızlar bir mola verin köşeme gelin🙂 Arnavut böreğimle geldim😀
melegimeren Yeni Üye Üye 17 Mayıs 2008 #63 Ce: Kızlar bir mola verin köşeme gelin🙂 hoşgeldin canım ellerine sağlık
mislinay Yeni Üye Üye 17 Mayıs 2008 #64 Ce: Kızlar bir mola verin köşeme gelin🙂 evet bende bir mola verip köşeni ziyaret edeyim dedim sana sevgimi getirdim 🙂🙂 köşen hayırlı ziyaretçilerin bol muhabbetin hoş olsun canım🙂🙂
Ce: Kızlar bir mola verin köşeme gelin🙂 evet bende bir mola verip köşeni ziyaret edeyim dedim sana sevgimi getirdim 🙂🙂 köşen hayırlı ziyaretçilerin bol muhabbetin hoş olsun canım🙂🙂
melegimeren Yeni Üye Üye 17 Mayıs 2008 #65 Ce: Kızlar bir mola verin köşeme gelin🙂 teşekkür ederim canım çok tatlısın
*jellibon* Daimi Üye Üye 4 Haziran 2008 #67 Cevap: Kızlar bir mola verin köşeme gelin🙂 canım köşen hayırlı uğurlu olsun bol muhabbetler dilerim
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 18 Haziran 2008 #68 Cevap: Kızlar bir mola verin köşeme gelin🙂
aSqimSin Yeni Üye Üye 18 Haziran 2008 #69 Cevap: Kızlar bir mola verin köşeme gelin🙂 köşen hayırlı olsun canım🙂 umarım pastanı beğenirsin😀
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 18 Haziran 2008 #70 Cevap: Kızlar bir mola verin köşeme gelin🙂 merhaba canım ben de geldim 🙂