zuzus:) Yeni Üye Üye 21 Mart 2008 #33 Ce: Kızlar bir mola verin köşeme gelin🙂 bende geldimmmmm. kusura bakma eli boş geldim ama bi dahaki sefer dolu gelirim 😀 köşen hayırlı misafirin bol olsun canım
Ce: Kızlar bir mola verin köşeme gelin🙂 bende geldimmmmm. kusura bakma eli boş geldim ama bi dahaki sefer dolu gelirim 😀 köşen hayırlı misafirin bol olsun canım
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 21 Mart 2008 #34 Ce: Kızlar bir mola verin köşeme gelin🙂 gunaydın kosen hayırlı olsun cnm tekrardan canım uzun zamandır gelmıyodum ozledım sızı
Ce: Kızlar bir mola verin köşeme gelin🙂 gunaydın kosen hayırlı olsun cnm tekrardan canım uzun zamandır gelmıyodum ozledım sızı
ms_enemy Yeni Üye Üye 22 Mart 2008 #35 Ce: Kızlar bir mola verin köşeme gelin🙂 keyifli haftasonları diliyorum
melegimeren Yeni Üye Üye 23 Mart 2008 #37 Ce: Kızlar bir mola verin köşeme gelin🙂 hepiniz köşeme hoşgeldiniz kızlar
melegimeren Yeni Üye Üye 23 Mart 2008 #38 Ce: Kızlar bir mola verin köşeme gelin🙂 hepinize benden kahve🙂
nisan Yeni Üye Üye 23 Mart 2008 #39 Ce: Kızlar bir mola verin köşeme gelin🙂 sana laik degil ama kabul et canim,sevgiler
melegimeren Yeni Üye Üye 23 Mart 2008 #40 Ce: Kızlar bir mola verin köşeme gelin🙂 çoook teşekkür ederim canım arkadaşım