melegimeren Yeni Üye Üye 7 Mart 2008 #1 Kızlar bir mola verin köşeme gelin:) merhaba kızlar hepinizi köşeme bekliyorum keyifli sohbetler 5 çayı kahveler börekler sizleri bekliyor tabi bende sizleri bekliyorum....:e112:
merhaba kızlar hepinizi köşeme bekliyorum keyifli sohbetler 5 çayı kahveler börekler sizleri bekliyor tabi bende sizleri bekliyorum....:e112:
nisan Yeni Üye Üye 7 Mart 2008 #2 Ce: Kızlar bir mola verin köşeme gelin🙂 hosgeldin canim arkadasim benim
nisan Yeni Üye Üye 7 Mart 2008 #3 Ce: Kızlar bir mola verin köşeme gelin🙂 buda benden sana ,,,iyi keyifler iyi sohbetler canim
melegimeren Yeni Üye Üye 7 Mart 2008 #5 Ce: Kızlar bir mola verin köşeme gelin🙂 Çoook teşekkür ederim canım arkadaşım bitanesin sen bunlarda senin için:e112:
Ce: Kızlar bir mola verin köşeme gelin🙂 Çoook teşekkür ederim canım arkadaşım bitanesin sen bunlarda senin için:e112:
nisan Yeni Üye Üye 7 Mart 2008 #6 Ce: Kızlar bir mola verin köşeme gelin🙂 tesekkurlerr canimm,,,sende bitanesinn sevgiler canimm,
nisan Yeni Üye Üye 8 Mart 2008 #9 Ce: Kızlar bir mola verin köşeme gelin🙂 melegime bir melekk,sevgiler canimm,