Kızımın cicileri (bir kısmı)

CeMoŞ

Daimi Üye
Üye
Kızımın cicileri (bir kısmı)
teyzem kom
kız elbiseleri, desenleri, renkleri, fiyatları hepsi burda

evet arkadaşlar süslükızımın dolabını şöyle birdöktümm sizleriçin
bakalım neler çıktıı
resimelrde renk sorunu var birazz makine yenii ayarı bozuk😕 idare edinizz😀

ilk elbiselerii

dayısının ispanyadan getirdiği elbisesi

Etekleri

Bere ve şapkaları

Hırkaları

anneannesi işledi bunu

Allahımmm usta bunlar ne senin kız hakikaten kokoş

Birde o arada gördüğüm elbise "leopar" mı yoksa. öyleyse senin kız MM'nin ikoncan İvana Sert'i oldu usta

Elbiseler kıyafetler renkler çapkalar almış başını gidiyor.
Güle, güle kullansın elbiseleri büyüdükçe yıpransın

aynen kalfaa leopar desenl elbisee
birde carmen varr
evet M.M nin ikoncanı benim kızım olsunn

Nisa, teyzecim o ispanyol elbiseni ortaklaşa giyelim mi

Ben bu kokoş Nisa'nın yanında sönük kalırım valla
Küçük kız çocuklarının kıyafetleri ne kadar da güzel oluyor değil mi🙂 Büyüklere göre de aynı modellerden yapsalar ya 🙂 Tühh kıskandım Nisa'nın kıyafetlerini

Güle güle, sağlıkla giyin teyzem
Kokoş Nisa'nın zevkli ve modacı annesi, bizlerle bu şahane gardrobu paylaştığın için tşklerimizi sunuyoruz

giyinin teyzesiii bir gün sen bir gün nisa giysin

ay valla rüyaa alışverişe çıkıncaa ne alsma diye deli oluyorum gerçekten çok güzellerr daha bu birkısmıı
sıradayazlıkları var ama önce alışverişe çıkmamızz lazımm
çıkalım onalrı da atarızz sitede

iyidilkelerin içinde çok teşekkür ederizz teyzoşşş öptük seni

Madem çeyizi hazır o zaman Allah'ın emri Peygamber'in kavliyle kızınızı bu elbiseleri ile birlikte oğlumuza istiiik

Madem çeyizi hazır o zaman Allah'ın emri Peygamber'in kavliyle kızınızı bu elbiseleri ile birlikte oğlumuza istiiik

şimdi sadminim ne diyim bilemedim kız evi ağır olur ama oğullarında yakışıklı kaçırmasakmı bu kısmeti
sende ne uaynıksınn pazarlık etmicen elbiseleri hazır yaa hemen alalhın emri istedin du düşünek bizz ayy haycan yaptım

dipnot: pazarlık bizim burda evlenmeden 1 hafta önce yapılan A.den Z ye giyim alışverişidirr sadminim bilir

Cemoş um cicileri çok güzel nisa nın iyi günlerde giysinn cnm.. kız çocukları gerçekden bi kokoş oluolar daha cücükken başlıolar yaa yakışırda yeğenimizee.daha güzellerine inşallah cemoş um..🙂