Kızıma İsim arıyorum Popüler kız isimleri değil anlamlı istiyorum.
Hepinizin sabahı şerifleri hayır olsun arkadaşlarım. Benim kızım olacak yakın zamanda öğrendim. Aslında cinsiyetini göstermiyordu çok şükür kızım olacağı bugün doktorumla görüşmem sonucunda ortaya çıktı. İslami isimler olabilir anlamı güzel kızıma isim arıyorum ve istiyorum. Benim ailem yok malesef yani ailemden kimseyi tanımadım ve yetiştirme yurdunda hayata başladım. Yani öyle soracağım bir ailem yok. Bana kim isim koymuş bilmiyorum ama çok şükür evlendim ve anne olacağım.
Kızıma isim arıyorum ismi ben koyacağım
Öyle tarifsiz güzel şeyler düşünüyorum ki anlatamam melekler, şu anda daha yeni hamileyim ancak bebeğimin cinsiyetini öğrendim çok şükür Allah'ıma kız. Onun dünyaya geleceğine o kadar seviniyorum ki sizlere anlatamam. Güzel bir kız ismi arıyorum. Kızım için isim tavsiyesi verebilir misiniz bana teşekkür ediyorum. Allah, isteyen her kadına bu duyguyu tattırsın inşallah. Amin.
Selamlar hayatım İslami isim de olur demişsiniz. Öncelikle bebeğinizin sağ salim doğmasını, hayırlı bir evlat olmasını Cenab-ı Hak'tan diliyorum. Ne güzel bir kız bebeğinizin olacak olması çok hoş.
Kız bebek için ben de isim önerilerine baktığımda bundan taa 11 yıl kadar önce kız bebek için en güzel ismin ELİF ismi olacağına karar vermiş, ikizlerimden kıza Elif erkek bebeğe de Ömer ismini koymuştum. Hem İslamda olan Kuran'da geçen hem de çok hoşuma gittiği için koydum. Tabiki karar sizin ama bu kararı siz vereceksiniz. Hemen sitemizdeki sayfaları taradım ve aşağıda yer alan konuları buldum. Bu, sizin tercihlerinizi vermenizde yardımcı olacaktır.
Kuran'da geçen anlamlı kız isimleri melek kadınlar kulübü Kuran'da geçen kız isimleri forumda. Arkadaşlar ucuzlerimiz olacak ve bir çok isim baktım ama size de sormak istedim. Şimdi biz 25. Haftamdayim biraz sıkıntılar oluyor ama çok değil çok şükür şuan iyi olduğum için hastane çıkış eşyalarını...
Kuran-ı Kerimde Yer alan erkek bebek isimleri kız bebek isimleri ve anlamları Seçilebilecek koyulabilecek adlar. Kuran'da geçen kız isimleri anlamları, isimleri kuranda geçen kız isimleri kiz gecen bebek isimler karışık kız ve erkek bebek isimlerini sizlere sunuyoruz. Merhaba meleklerim...
kuranda geçen isimler, kuranda geçen kız isimleri, kuranda geçen kız isimleri ve anlamları Kuran da geçen ve A harfli ile başlayan kız isimleri arayanlar için anlamları ile birlikte yer alan isimler hakkın da bilgileri sizler için paylaşıyoruz. Adile (Âdile) Adile İsminin Anlamı: Adaletli...
www.meleklermekani.com
Umarım bereketli ve uzun bir ömrü olur. Salihalardan olur arkadaşım. Sabahın bu saatinde çok güzel geldi bana sorunuz. Bu arada bir konu daha vardı onuda bulup ekleyeyim. Kuranda geçen kız kadın sahabe isimleri ve anlamları bu konuya da bakın islami dediğiniz için ekliyorum bunuda.
Hiç duyulmamış kuranda hadislerde geçen kadın hanım sahabe isimleri, çocuğuma verebileceğim kadın hanım sahabe isimleri Allah'ın sevdiği kadın ashap isimleri Allah'ın selameti bereketi ve mağfireti hepinizin üzerine olsun. Google üzerinden arayarak çocuklarınıza vereceğiniz ( kız çocuk ) isim...
Kızıma İsim Arıyorum Kız İsim Önerileri verecek kadınlar var mı ? Arkadaşlar 5.5 aylık hamileyim ve kızım olacak. Allah olmayan herkese nasip etsin. Çok güzel bir duygu:) kızıma isim arıyorum fakat hala karar veremedik. yardımcı olursanız, fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. şimdiden...