$ul€ Yeni Üye Üye 8 Eylül 2010 #11 Ben evlenirsem ilerde aşkımla...Allah izin verir birde çocuğumuz olursa Erkek olursa babasının adı kız olursa da benm aklımda hep Asena koymak var... Rabbim herkesin gönlüne isteğine göre versin
Ben evlenirsem ilerde aşkımla...Allah izin verir birde çocuğumuz olursa Erkek olursa babasının adı kız olursa da benm aklımda hep Asena koymak var... Rabbim herkesin gönlüne isteğine göre versin
sahra85 Yeni Üye Üye 8 Eylül 2010 #12 Kızım olursa adını Ela yahut Naz koyardım, kısa ve öz olsun ki sınavlarda kodlamaları hemen bitirsin diye 😀
Kızım olursa adını Ela yahut Naz koyardım, kısa ve öz olsun ki sınavlarda kodlamaları hemen bitirsin diye 😀
tuqqce Daimi Üye Üye 9 Eylül 2010 #13 Biz nişanlımla erkek olursa ege, kız olursada belinay istiyoruz ama daha farklı isimler var daha düşünmek için zamanımızda var 🙂
Biz nişanlımla erkek olursa ege, kız olursada belinay istiyoruz ama daha farklı isimler var daha düşünmek için zamanımızda var 🙂
B bendeniz isimci!! Forum Okuru 10 Ekim 2010 #14 kızım olsaa** eğer benim bir kızım olsa adını ''SU''koyardım.Doğa ile alakalı ve saf olan herşeyi bana anımsatıyor.
kızım olsaa** eğer benim bir kızım olsa adını ''SU''koyardım.Doğa ile alakalı ve saf olan herşeyi bana anımsatıyor.
HURHUR Yeni Üye Üye 10 Ekim 2010 #15 kızım olsaydı eğer hayatnefes koyardım.ismi hazır rabbim alacağı nefese izin vermiyor daha 🙁
HaYaL Daimi Üye Üye 27 Ekim 2010 #17 Bir kızım olsaydı eğer adını "ELİF" koyardım;isminde gizli kalsın okunmasın o olmadan besmele sesi gelmesin diye.. Aslında bir kızım olursa adını HayaL koyacağım.Hayal kurmayı hiç unutmasın bana da unutturmasın diye.
Bir kızım olsaydı eğer adını "ELİF" koyardım;isminde gizli kalsın okunmasın o olmadan besmele sesi gelmesin diye.. Aslında bir kızım olursa adını HayaL koyacağım.Hayal kurmayı hiç unutmasın bana da unutturmasın diye.
toi avec moi Üye Üye 22 Mart 2011 #18 hepsi cok guzel isimler insallah olmayanlara tattirir kiz cocugu.
sudembeyaz Daimi Üye Üye 24 Mart 2011 #19 inşallahhhh benim için daha çok erken zaten önce evlenmem lazım 😀 evlenditen sonra allah izin verirse kızım olursa duru koyucam
inşallahhhh benim için daha çok erken zaten önce evlenmem lazım 😀 evlenditen sonra allah izin verirse kızım olursa duru koyucam
tavuk_kavurma Yeni Üye Üye 24 Mart 2011 #20 HaYaL' Alıntı: Bir kızım olsaydı eğer adını "ELİF" koyardım;isminde gizli kalsın okunmasın o olmadan besmele sesi gelmesin diye.. Aslında bir kızım olursa adını HayaL koyacağım.Hayal kurmayı hiç unutmasın bana da unutturmasın diye. Genişletmek için tıkla ... annem bana koymak istemiş hayal adını kendine uydurmak için ama sonra bişi olmuş unuttum vazgeçmiş 😀 güzel isim ama.. bende yağmur ismini severim ileride bi horoz bulursamm civciv yaparsam o da dişi olursa yağmur olabilir
HaYaL' Alıntı: Bir kızım olsaydı eğer adını "ELİF" koyardım;isminde gizli kalsın okunmasın o olmadan besmele sesi gelmesin diye.. Aslında bir kızım olursa adını HayaL koyacağım.Hayal kurmayı hiç unutmasın bana da unutturmasın diye. Genişletmek için tıkla ... annem bana koymak istemiş hayal adını kendine uydurmak için ama sonra bişi olmuş unuttum vazgeçmiş 😀 güzel isim ama.. bende yağmur ismini severim ileride bi horoz bulursamm civciv yaparsam o da dişi olursa yağmur olabilir