semazen Yeni Üye Üye 1 Eylül 2008 #91 Cevap: **ÖzDo**nun köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂 Sahuru beraber yaparız diyee düşündümmm... Bu arada köşen hayırlı olsun arkadaşımm Meleklerr sizide unutmadımm..... Son düzenleme: 1 Eylül 2008
Cevap: **ÖzDo**nun köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂 Sahuru beraber yaparız diyee düşündümmm... Bu arada köşen hayırlı olsun arkadaşımm Meleklerr sizide unutmadımm.....
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 3 Eylül 2008 #92 Cevap: **ÖzDo**nun köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂 herkese çok ama çok teşekkür ederim..... İFTARDAN SONRA TATLI İYİ GİDER DİYE DÜŞÜNDÜM AFİYET OLSUN...
Cevap: **ÖzDo**nun köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂 herkese çok ama çok teşekkür ederim..... İFTARDAN SONRA TATLI İYİ GİDER DİYE DÜŞÜNDÜM AFİYET OLSUN...
*jellibon* Daimi Üye Üye 7 Eylül 2008 #93 Cevap: **ÖzDo**nun köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂 canım hayırlı ramazanlar dilerim keyifli forumlar
Cevap: **ÖzDo**nun köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂 canım hayırlı ramazanlar dilerim keyifli forumlar
kar_tanesi Yeni Üye Üye 7 Eylül 2008 #94 Cevap: **ÖzDo**nun köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂
ARZUHAL Yeni Üye Üye 9 Eylül 2008 #95 Cevap: **ÖzDo**nun köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂 Özdo´cum...selam,sevgi ve mutluluk dileklerimi iletmeye ve bir gül vermeye geldim simdilik kösene.Gecerken ugradim anlayacagin... oturmaya da gelirim kiz bacim...🙂Al bidenem...bu senin icin...
Cevap: **ÖzDo**nun köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂 Özdo´cum...selam,sevgi ve mutluluk dileklerimi iletmeye ve bir gül vermeye geldim simdilik kösene.Gecerken ugradim anlayacagin... oturmaya da gelirim kiz bacim...🙂Al bidenem...bu senin icin...
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 9 Eylül 2008 #96 Cevap: **ÖzDo**nun köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂 canım benim hoşgeldin köşeme herzaman beklerim canımmmmm
Cevap: **ÖzDo**nun köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂 canım benim hoşgeldin köşeme herzaman beklerim canımmmmm
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 11 Eylül 2008 #97 Cevap: **ÖzDo**nun köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂 iyi geceler canım🙂
PaSikA Yeni Üye Üye 12 Eylül 2008 #98 Cevap: **ÖzDo**nun köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂
melegimeren Yeni Üye Üye 21 Eylül 2008 #99 Cevap: Kızılötesi'nin köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂
*jellibon* Daimi Üye Üye 27 Eylül 2008 #100 Cevap: Kızılötesi'nin köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂 kadir gecen mübarek olsun tüm dualarınız kabul olsun.... minik melek
Cevap: Kızılötesi'nin köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂 kadir gecen mübarek olsun tüm dualarınız kabul olsun.... minik melek